Απολύθηκε ο Φε

Ο Αρμιν Φε έχασε τη δουλειά του λόγω των κακών αποτελεσμάτων της Αϊντραχτ τον τελευταίο καιρό.

Απολύθηκε ο Φε

H Aϊντραχτ Φραγκφούρτης βρίσκεται από το Σάββατο κάτω από τη ζώνη του υποβιβασμού στη Γερμανία και ως συνήθως σ' αυτές τις περιπτώσεις την πλήρωσε ο προπονητής.

Ο Αρμιν Φε απολύθηκε αφού δεν βρήκε νίκη στα τελευταία επτά ματς, επίδοση που έφερε σε πολύ δύσκολη θέση της ομάδας της Φραγκφούρτης.

Ο Γερμανός τεχνικός, πρωταθλητής με τη Στουτγκάρδη το 2007, είχε προσληφθεί μόλις το προηγούμενο καλοκαίρι με διετές συμβόλαιο.

Το να χωρίζουμε με τον Φε είναι κάτι πολύ δύσκολο καθώς είχαμε πίστη στο πλάνο. Αλλά θέλαμε να δώσουμε μία νέα ώθηση στην ομάδα" τόνισε ο γενικός διευθυντής της Αϊντραχτ Χέριμπερτ Μπρουχάγκεν.

Αφιερώματα ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ

Βίντεο-ντοκουμέντο: Τα άγνωστα πολυβολεία του Μεταξά που πήραν οι Γερμανοί στην Κατοχή

Το άγνωστο πολυβολείο που δημιουργήθηκε από την κυβέρνηση Μεταξά και χρησιμοποιήθηκε από τους Γερμανούς κατά τη μαύρη περίοδο της Κατοχής. Ένα ακόμη μνημείο αφημένο στο έλεος του χρόνου (Drone Video)

Μηχανή του Χρόνου ΜΑΡΤΥΡΙΕΣ

1940, η πρώτη μέρα. Έτσι πήγαν οι Έλληνες στον πόλεμο

"Ετοιμάστε τις χειροβομβίδες κι αν δείτε τους θάμνους απέναντι να κουνιούνται, ρίξτε χωρίς δεύτερη σκέψη". Ιστορικό ντοκουμέντο με αυθεντικές μαρτυρίες των στρατιωτών από την πρώτη ημέρα του πολέμου (Pics)

 

Επιλογές

ΤΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΙΝΤΕΡΝΕΤ