Επικό tweet της Ντόρτμουντ για την πρωτιά στη βαθμολογία!

Η Ντόρτμουντ ανέβηκε στην κορυφή της βαθμολογίας με το 3-0 στην έδρα της Βόλφσμπουργκ και φρόντισε να το διαφημίσει με "πικάρισμα" στην... Μπάγερν!

Dortmund's Marc Bartra, third left, celebrates his goal together with Gonzalo Castro. left,  Nuri Sahin, second left,  and Dan-Axel Zagadou, right,  during the German Bundesliga soccer match between VfL Wolfsburg and Borussia Dortmund in  Wolfsburg, Germany, Saturday, Aug. 19,  2017. (Peter Steffen/dpa via AP)
Dortmund's Marc Bartra, third left, celebrates his goal together with Gonzalo Castro. left, Nuri Sahin, second left, and Dan-Axel Zagadou, right, during the German Bundesliga soccer match between VfL Wolfsburg and Borussia Dortmund in Wolfsburg, Germany, Saturday, Aug. 19, 2017. (Peter Steffen/dpa via AP) AP

Τρολάρισμα υψηλού επιπέδου ή για να είμαστε ακριβείς επιπέδου... Bundesliga. Η Ντόρτμουντ επικράτησε 3-0 εκτός έδρας της Βόλφσμπουργκ στην πρεμιέρα του γερμανικού πρωταθλήματος όμως δεν χρειάστηκε να περιμένει το φινάλε του αγώνα για να κάνει τη σχετική... πλάκα στην Μπάγερν Μονάχου.

Επικό tweet της Ντόρτμουντ για την πρωτιά στη βαθμολογία!

Με το που σημείωσε ο Ομπαμεγιάνγκ το τρίτο γκολ των Βεστφαλών και η ομάδα του προσπέρασε (έστω και προσωρινά) την Μπάγερν στη βαθμολογία (η πρωταθλήτρια Γερμανίας νίκησε 3-1 την Λεβερκούζεν την Παρασκευή, στο ματς που άνοιξε την αυλαία της φετινής Bundesliga), ο επίσημος λογαριασμός της BVB στο Twitter ανέβασε φωτογραφία με τη... βαθμολογία!

Έτσι για να δείξει στους Βαυαρούς ότι βλέπουν την... πλάτη της από το ξεκίνημα...

Photo Credits: Peter Steffen/dpa via AP

News 24/7

24MEDIA NETWORK