Αποσύρθηκε στα 29 του ο Γιάνσεν

Ο Μάρσελ Γιάνσεν πήρε την απόφαση να αποχωρήσει από την ενεργό δράση σε ηλικία 29 ετών, ύστερα από τη λήξη του συμβολαίου του με το Αμβούργο. "Δεν μπορώ ξαφνικά να φιλήσω άλλο σήμα", σχολίασε.

Αποσύρθηκε στα 29 του ο Γιάνσεν

Έκπληξη προκάλεσε η απόφαση του διεθνούς Γερμανού μπακ, Μάρσελ Γιάνσεν να βάλει τέλος στην ποδοσφαιρική καριέρα του σε ηλικία 29 ετών.

Ο πρώην αμυντικός του Αμβούργου δικαιολόγησε την απόφαση του, τονίζοντας πως "δεν μπορώ ξαφνικά να φιλήσω άλλο σήμα".

Την περασμένη σεζόν ο Γιάνσεν πραγματοποίησε 15 συμμετοχές με τη γερμανική ομάδα, χωρίς να κάνει ιδιαίτερα αισθητή την παρουσία του. Στην αρχή της καριέρας του θεωρήθηκε ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα στη θέση του, φτάνοντας μέχρι την Μπάγερν Μονάχου, όμως οι σοβαροί τραυματισμοί που αντιμετώπισε έβαλαν... φρένο στα όνειρά του.

"Το σκεφτόμουν στις διακοπές. Είχα αρκετές καλές προτάσεις, όμως δεν έχω τη διάθεση να συνεχίσω", σχολίασε ο Γερμανός άσος στην γερμανική εφημερίδα "Bild".

"Είμαι σε καλή φυσική κατάσταση. Μπορώ να μετακινηθώ σε άλλη ομάδα με ελεύθερη μεταγραφή, κερδίζοντας ένα καλό συμβόλαιο, όμως προτιμώ να απαρνηθώ τα χρήματα".

"Τα τελευταία χρόνια δέθηκα συναισθηματικά με το Αμβούργο. Θα συνεχίζω να ζω στην πόλη και θα αγαπάω πάντα αυτό τον σύλλογο, όπως και την Γκλάντμπαχ. Δεν μπορώ ξαφνικά να φιλήσω άλλο σήμα. Δεν θα ήταν σωστό".

News 24/7

24MEDIA NETWORK