Θέλει Ισπανία ο Φαν ντερ Φάαρτ

O Ράφαελ Φαν ντερ Φάαρτ ολοκλήρωσε τη συνεργασία του με το Αμβούργο και πλέον αναζητά τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, έχοντας ως στόχο να αγωνιστεί στο ισπανικό πρωτάθλημα.

Θέλει Ισπανία ο Φαν ντερ Φάαρτ

Το Αμβούργο κατάφερε να παραμείνει στην Bundesliga μετά τη νίκη με 1-2 (1-1 κ.δ) κόντρα στην Καρλσρούη στην παράταση για τα μπαράζ ανόδου/υποβιβασμού του γερμανικού πρωταθλήματος.

Ο Ράφαελ Φαν ντερ Φάαρτ αγωνίστηκε καθ' όλη τη διάρκεια του αγώνα, έχοντας καλή παρουσία. Το συμβόλαιο του Ολλανδού μεσοεπιθετικού ολοκληρώνεται το προσεχές καλοκαίρι και πρόκειται να αποτελέσει παρελθόν από τον γερμανικό σύλλογο.

Το προηγούμενο διάστημα υπήρξαν πληροφορίες που τον ήθελαν στο στόχαστρο της ΑΕΚ, όμως σημερινό (02/06) δημοσίευμα της "AS" αναφέρει πως ο ίδιος επιθυμεί να επιστρέψει στο ισπανικό πρωτάθλημα, ύστερα από το πέρασμά του από τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Ο 32χρονος άσος θέλει να ολοκληρώσει την καριέρα του στην Ισπανία και συγκεκριμένα, αν είναι δυνατό, κοντά στην πόλη που γεννήθηκε η μητέρα του και πέρασε τα περισσότερα καλοκαίρια της παιδικής του ηλικίας. Πριν από λίγους μήνες είχε εκφράσει την επιθυμία του να αγωνιστεί στην Καντίθ, όμως το συγκεκριμένο ενδεχόμενο δεν συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες, καθώς η ισπανική ομάδα αγωνίζεται στην 3η κατηγορία της Ισπανίας.

Γι' αυτό το λόγο, ο μάνατζέρ του, φέρεται να τον έχει προτείνει στις Μάλαγα και Ρεάλ Μπέτις. Οι δύο ομάδες, παρά τα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζουν, δείχνουν "ζεστές" στο ενδεχόμενο απόκτησής του. Η Μάλαγα αναζητά ένα δημιουργικό μέσο και η περίπτωση του Ολλανδού άσου δεν περνάει απαρατήρητη.

Παρόλα αυτά, όλα θα εξαρτηθούν από τις οικονομικές απαιτήσεις του Φαν ντερ Φάαρτ, όμως η επιθυμία του για επιστροφή στην Ισπανία μπορεί να αποδειχθεί σημαντικότερος παράγοντας σε μία επικείμενη διαπραγμάτευση.

Διαβάστε ακόμα:

Την υπέρβαση με Φαν ντερ Φάαρτ ψάχνει η ΑΕΚ

Πώς μπορεί να πάρει η ΑΕΚ τον Φαν ντερ Φάαρτ

Σχόλιο Άκης Γεωργίου: ΑΕΚ βαρέων βαρών!

News 24/7

24MEDIA NETWORK