Τρόμος στη Κολωνία, έρχεται ο "Ιβάν ο "τρομερός

Η Κολωνία θα υποδεχθεί την Πέμπτη (28/9) τον Ερυθρό Αστέρα και οι γερμανικές αρχές έχουν κινητοποιηθεί καθόσον οι φίλαθλοι των δύο ομάδων είναι εξαιρετικά θερμόαιμοι, ενώ ελλοχεύει ο κίνδυνος της εμφάνισης του Ιβάν Μπογκντάνοφ! Του πιο τρομακτικού χούλιγκαν των Βαλκανίων.

Τρόμος στη Κολωνία, έρχεται ο "Ιβάν ο "τρομερός

Η αναμέτρηση της Κολωνίας με τον Ερυθρό Αστέρα για το Europa League στη Γερμανία έχει γίνει θέμα παγκοσμίως, όχι γιατί οι ειδικοί αναμένουν τρομερό ποδόσφαιρο, αλλά γιατί άπαντες... τρέμουν τη συνάντηση των οπαδών των δύο ομάδων!

Πρόκειται για... άτακτα παιδιά που συχνά πυκνά αρέσκονται στις συγκρούσεις, τα καπνογόνα τα "μυστήρια" πανό και πάει λέγοντας.

Αυτό όμως που προκαλεί το μεγαλύτερο άγχος στις γερμανικές Αρχές είναι το ενδεχόμενο να έρθει στο γήπεδο ο πιο τρομακτικός χούλιγκαν στα Βαλκάνια και υποκινητής άγριων επεισοδίων, Ιβάν Μπογκντάνοφ!!!

Ο "Ιβάν ο τρομερός" έχει συλληφθεί πολλάκις για επεισόδια στα γήπεδο, ενώ το 2012 στο ματς της Σερβίας με την Ιταλία ήταν ο ηθικός αυτουργός των αιματηρών συμβάντων που είχαν ως συνέπεια να διακοπεί ο αγώνας στη Γένοβα!

Photo Credits: AP Photo/Antonio Calanni

News 24/7

24MEDIA NETWORK