Ξανά στη δίνη του κυκλώνα ο διαιτητής του Μπαρτσελόνα-Παρί

Μετά τη διαιτησία του στο Μπαρτσελόνα-Παρί Σεν Ζερμέν που προκάλεσε αρνητικά σχόλια για τα δύο πέναλτι υπέρ των "μπλαουγκράνα", ο Ντενίζ Αϊτεκίν έγινε ξανά πρωταγωνιστής (VIDEO)!

FIFA referee Deniz Aytekin of Germany holds up a yellow card during a Group G Champions League soccer match between Atletico Madrid and FC Porto at the Vicente Calderon stadium in Madrid, Wednesday Dec. 11, 2013. (AP Photo/Paul White)
FIFA referee Deniz Aytekin of Germany holds up a yellow card during a Group G Champions League soccer match between Atletico Madrid and FC Porto at the Vicente Calderon stadium in Madrid, Wednesday Dec. 11, 2013. (AP Photo/Paul White) AP

Η Μπαρτσελόνα πέτυχε το ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ το βράδυ της Τετάρτης καθώς νίκησε με 6-1 την Παρί Σεν Ζερμέν και πέτυχε την πιο εντυπωσιακή ανατροπή στην ιστορία του Champions League, όμως την ίδια ώρα οι άνθρωποι της Παρί Σεν Ζερμέν αποχώρησαν με πολλα παράπονα από το "Camp Nou" λόγω του Ντενίζ Αϊτεκίν για τα δύο πέναλτι που σφύριξε υπέρ των Καταλανών.

Λίγες ημέρες αργότερα ο Γερμανός διαιτητής κατάφερε να στρέψει και πάλι τα βλέμματα πάνω του, αυτή τη φορά για τη Bundesliga, στο πρώτο μάλιστα ματς που σφύριξε μετά από αυτό στη Βαρκελώνη.

Ξανά στη δίνη του κυκλώνα ο διαιτητής του Μπαρτσελόνα-Παρί

Πρόκειται για το ματς μεταξύ του Αμβούργου και της Γκλάντμπαχ, με την ομάδα του Κυριάκου Παπαδόπουλου να βρίσκεται πίσω στο σκορ στο 23' με τέρμα του Κρίστενσεν και να φτάνει στην ισοφάριση πέντε λεπτά αργότερα με τον Γουντ αλλά το γκολ του να μην μετράει.

Αρχικά οι παίκτες του Αμβούργου πανηγύρισαν το 1-1 όπως και οι οπαδοί όμως ο Αϊτεκίν φαίνεται πως ολιγώρησε καθώς άργησε να πάει προς το μέρος του βοηθού του που του είχε κάνει σχετικό σήμα. Αφού τον συμβουλεύτηκε (δίπλα τους πλησίασε για λογαριασμό του Αμβούργου ο Παπαδόπουλος) διέταξε να ακυρωθεί το γκολ, με την απόφασή του πάντως να είναι σωστή -έστω και με αρκετή καθυστέρηση- αφού ο Έκνταλ που είχε κάνει την πάσα είχε ξεκινήσει από θέση οφσάιντ.

Για την ιστορία, οι γηπεδούχοι μπόρεσαν τελικά να κάνουν την ανατροπή, με τον Κόστιτς να ισοφαρίζει στο 36' και τον Γουντ να κάνει το 2-1 στο 80'.

Photo Credits: AP Photo/Paul White

ΔΕΙΤΕ ΤΗ ΦΑΣΗ ΑΠΟ ΤΟ 1.01 ΤΟΥ VIDEO:

News 24/7

24MEDIA NETWORK