Αποσύρεται ο Παλόπ

Την απόφαση να αποσυρθεί από τη δράση σε ηλικία 40 ετών και αφού ολοκληρωθεί η σεζόν ανακοίνωσε ο Αντρές Παλόπ.

Αποσύρεται ο Παλόπ

"Σήμερα θέλω να ανακοινώσω ότι μετά από 19 σεζόν ως επαγγελματίας ποδοσφαιριστής, ζώντας και απολαμβάνοντας έντονα αυτό το επάγγελμα, ήρθε η ώρα να "κρεμάσω τα γάντια" στο τέλος της σεζόν", ανέφερε αρχικά στην ανακοίνωσή του ο επί σειρά ετών γκολκίπερ της Βαλένθια και της Σεβίλλης.

Και προσέθεσε: "Θέλω να ευχαριστήσω όλες τις ομάδες, τους συμπαίκτες, τους προπονητές και τους παράγοντες για την εμπιστοσύνη τους. Ήταν μία εκπληκτική εμπειρία. Ήμουν ένας αρκετά προνομιούχος παίκτης και αποκόμισα πολλές αξέχαστες στιγμές σε όποιο σύλλογο κι αν αγωνίστηκα. Ευχαριστώ επίσης όλους τους φιλάθλους που μου εξέφρασαν την αγάπη και τη στήριξή τους. Μία μεγάλη αγκαλιά και σε ευχαριστώ ποδόσφαιρο!"

Ο τερματοφύλακας της Μπάγερ Λεβερκούζεν έχει αποκρούσει τα περισσότερα πέναλτι στην Primera Division κατά τη διάρκεια του 21ου αιώνα (11), ενώ μεταξύ άλλων κατέκτησε δύο Κύπελλα UEFA, ένα Σούπερ Καπ Ευρώπης, δύο πρωταθλήματα Ισπανίας, δύο Κύπελλα Ισπανίας, καθώς και το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του 2008 με τη χώρα του.

Διαβάστε ακόμη:

Με 4 γκολ αμυντικών η Λεβερκούζεν νίκησε 4-1 τη Νυρεμβέργη!

News 24/7

24MEDIA NETWORK