Λύθηκε το συμβόλαιο του Σπάχιτς για την επίθεση στο σεκιούριτι

Πρόωρο τέλος στην συνεργασία της με τον Εμίρ Σπάχιτς έβαλε η Μπάγερ Λεβερκούζεν μετά την επίθεση του παίκτη σε σεκιούριτι, στο φινάλε του αγώνα Κυπέλλου κόντρα στην Μπάγερν Μονάχου.

Λύθηκε το συμβόλαιο του Σπάχιτς για την επίθεση στο σεκιούριτι

Βαριά ήταν η τιμωρία που αποφάσισε να επιβάλλει η Μπάγερ Λεβερκούζεν στον Εμίίρ Σπάχιτς για το επεισόδιο που είχε ο παίκτης με σεκιούριτι μετά τη λήξη του αγώνα Κυπέλλου κόντρα στην Μπάγερν Μονάχου (πρόκριση των Βαυαρών στα πέναλτι) το βράδυ της Τετάρτης (8/4).

"Η Μπάγερ Λεβερκούζεν τερματίζει άμεσα το συμβόλαιο του Εμίρ Σπάχιτς, έπειτα από το περιστατικό που ακολούθησε το παιχνίδι Κυπέλλου κόντρα στην Μπάγερν Μονάχου", αναφέρει η ανακοίνωση.

Ο Μίχαελ Σάντε, διευθύνων σύμβουλος της ομάδας, είπε από την πλευρά του: "Ο Εμίρ Σπάχιτς είναι εξαιρετικός ποδοσφαιριστής, που υπηρέτησε καλά την Μπάγερ. Παρά ταύτα, τα ευρήματα μετά το περιστατικό της περασμένης Τετάρτης δεν μας άφησαν άλλη επιλογή. Το βίντεο που δημοσιεύτηκε μας αναστάτωσε όλους. Δεν μπορούμε να περιμένουμε να βγει η απόφαση της έρευνας ή μια πιθανή πειθαρχική απόφαση. Πρέπει αμέσως να σκεφτούμε την αντίδραση του συλλόγου. Με τον Εμίρ έχουμε βρει μια φιλική λύση. Μετανιώνει για την πράξη του. Του ευχόμαστε τα καλύτερα για το μέλλον και καλή τύχη".

Ο Εμίρ Σπάχιτς απολογήθηκε λέγοντας: "Μετανιώνω για τη συμπεριφορά μου. Θέλω να ζητήσω συγνώμη από τα θύματα και τις οικογένειές τους. Ξέρω ότι προκάλεσα μεγάλα προβλήματα στην ομάδα μου μετά απ’ αυτό. Ο προπονητής μου Ρότζερ Σμιντ, ο Γιόνας Μπολντ, ο Ρούντι Φόλερ και ο Μίκαελ Σάντε μου έδειχναν πάντα φοβερή εμπιστοσύνη. Ήταν μεγάλη τιμή να είμαι μέρος αυτής της ομάδας. Εύχομαι στους φίλους μου στην ομάδα και σε όλο το σύλλογο -καθώς και στους φοβερούς οπαδούς της Μπάγερ Λεβερκούζεν- τα καλύτερα για ένα υπέροχο μέλλον που απλώνεται μπροστά σ’ αυτόν το σύλλογο".

Δείτε το video του συμβάν:

Διαβάστε ακόμη:

Γρονθοκόπησε σεκιούριτι ο Σπάχιτς! (PHOTOS+VIDEO)

News 24/7

24MEDIA NETWORK