Επιστρέφει δριμύτερος ο Παπαδόπουλος

Ο Κυριάκος Παπαδόπουλος επέστρεψε σε κανονικό ρυθμό προπονήσεων, ύστερα από την επέμβαση στον αριστερό ώμο και αναμένεται να πάρει χρόνο συμμετοχής στη φιλική αναμέτρηση της Λεβερκούζεν με τη Λεβάντε την προσεχή Τετάρτη (29/07).

Επιστρέφει δριμύτερος ο Παπαδόπουλος

Καλά μαντάτα από τη Γερμανία και τον Κυριάκο Παπαδόπουλο. Ο Έλληνας διεθνής επέστρεψε στις προπονήσεις της Λεβερκούζεν κι αναμένεται να πάρει χρόνο συμμετοχής στην αναμέτρηση των "ασπιρίνων" με τη Λεβάντε την προσεχή Τετάρτη (29/07). Αυτό αποκάλυψε ο προπονητής της ομάδας, Ρότζερ Σμιντ κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου. "Το ιατρικό επιτελείο έχει δώσει την έγκριση. Πλέον χρειάζεται να πάρει παιχνίδια στα πόδια του", τόνισε ο Γερμανός τεχνικός.

Ο 23χρονος άσος είχε υποστεί εξάρθρωση του αριστερού ώμου στον αγώνα της Μπάγερ με την Κολωνία τον περασμένο Απρίλιο και έμεινε εκτός δράσης για 3 μήνες. Πλέον, επιστρέφει δριμύτερος για να αποτελέσει τον παρτενέρ του Ομέρ Τοπράκ στο κέντρο της άμυνας τη νέα αγωνιστική περίοδο. Βέβαια, δεν... τρέχει μόνος του, αφού η γερμανική ομάδα απέκτησε τον Τζόναθαν Τα από το Αμβούργο έναντι 10.000.000 ευρώ.

Η επιστροφή του Παπαδόπουλου γεμίζει ικανοποίηση και τους ανθρώπους της Εθνικής ομάδας, οι οποίοι θα έχουν ακόμα μία λύση ενόψει των αγώνων για την προκριματική φάση τον προσεχή Σεπτέμβριο.

News 24/7

24MEDIA NETWORK