Ο Κυριάκος Παπαδόπουλος στον δρόμο του Παναθηναϊκού μέσω Λεβερκούζεν

Κοντά στην απόκτηση του Κυριάκου Παπαδόπουλου βρίσκεται η Λεβερκούζεν, όπως αποκαλύπτει η "Bild" του Σαββάτου (02/08).

Ο Κυριάκος Παπαδόπουλος στον δρόμο του Παναθηναϊκού μέσω Λεβερκούζεν

Ο Έλληνας διεθνής θα παραχωρηθεί δανεικός για μία σεζόν, σύμφωνα με το δημοσίευμα και εάν αυτό συμβεί, τότε ενδέχεται να τεθεί αντιμέτωπος με τον Παναθηναϊκό στα πλέι οφ του Champions League.

Το ντόμινο αρχίζει από την επιθυμία του Ρόγκερ Σμιντ να ενισχύσει τα μετόπισθέν του ενόψει και Champions League. Ο ομόλογός του της Σάλκε, Γενς Κέλερ, δήλωσε ότι θα υπάρξει αποχώρηση ενός στόπερ, ωστόσο όχι "και του Φελίπε Σαντάνα και του Κυριάκου Παπαδόπουλου".

Σύμφωνα με το γερμανικό έντυπο, ο Έλληνας κεντρικός αμυντικός θα είναι αυτός που θα αφήσει το Γκελζενκίρχεν, έστω και για έναν χρόνο, έχοντας τεθεί νοκ άουτ για το μεγαλύτερο μέρος των δύο τελευταίων σεζόν κι έχοντας χάσει τη θέση του στην ενδεκάδα των "βασιλικών μπλε".

Σε περίπτωση που ολοκληρωθεί αυτή η κίνηση, τότε είναι πιθανό το ντεμπούτο του Παπαδόπουλου (που κάνει κανονικά προετοιμασία με τη Σάλκε και είναι σε καλή κατάσταση) να πραγματοποιηθεί απέναντι στον πρώην αντίπαλό του στη Super League, Παναθηναϊκό, αρκεί φυσικά οι "πράσινοι" να ξεπεράσουν το εμπόδιο της Σταντάρ Λιέγης και να κληρωθούν με τη Λεβερκούζεν στα πλέι οφ του Champions League.

News 24/7

24MEDIA NETWORK