Τραυματίστηκε ξανά ο Κυριάκος Παπαδόπουλος

Άτυχος στάθηκε για ακόμη μια φορά ο Κυριάκος Παπαδόπουλος, ο οποίος τραυματίστηκε και έγινε αναγκαστική αλλαγή στο ματς της Μπάγερ Λεβερκούζεν κόντρα στην Κολωνία. Για εξάρθρωση αριστερού ώμου κάνουν λόγο οι πρώτες εκτιμήσεις. Κίνδυνος να χάσει όλη τη χρονιά.

Τραυματίστηκε ξανά ο Κυριάκος Παπαδόπουλος

Η Μπάγερ Λεβερκούζεν δεν έχασε μόνο την ευκαιρία να φύγει με τη νίκη από την Κολωνία (1-1), αλλά "έχασε" και τον Κυριάκο Παπαδόπουλο. Ο Έλληνας αμυντικός τραυματίστηκε στο 64' λεπτό της αναμέτρησης και έγινε αναγκαστική αλλαγή από τον προπονητή του, Ρότζερ Σμιντ.

Ο νεαρός αμυντικός βγήκε από το γήπεδο δείχνοντας να πονάει πολύ στον ώμο του και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, για να κάνει εξετάσεις και να διαπιστωθεί η ζημιά. Οι πρώτες εκτιμήσεις κάνουν λόγο για εξάρθρωση του αριστερού του ώμου, κάτι που αν επιβεβαιωθεί σημαίνει πως η σεζόν θα τελειώσει πρόωρα για εκείνον.

Να σημειώσουμε πως στο παρελθόν έχει υποστεί δύο φορές εξάρθρωση δεξιού ώμου μένοντας για μεγάλο χρονικό διάστημα εκτός δράσης. Τώρα ήρθε η σειρά και του αριστερού, δείχνοντας πως οι ώμοι αποτελούν την... "αχίλλειο πτέρνα" του.

News 24/7

24MEDIA NETWORK