Ανανέωσε ο Σμιντ

Υπό τις οδηγίες του Μάρτιν Σμιντ θα πορευθεί την επόμενη τριετία η Μάιντς, καθώς οι δύο πλευρές ανανέωσαν τη συνεργασία τους μέχρι τον Ιούνιο του 2018.

Ανανέωσε ο Σμιντ

"Ο Μάρτιν Σμιντ δικτυώθηκε γρήγορα στην Bundesliga ως προπονητής. Ανέλαβε την ομάδα σε μία δύσκολη καμπή και της έδωσε την κατάλληλη ώθηση, προκειμένου να ολοκληρωθεί επιτυχημένα η σεζόν", δήλωσε ο Κρίστιαν Χάιντελ, τεχνικός διευθυντής του συλλόγου.

Ο 48χρονος Ελβετός, ο οποίος προηγουμένως ήταν προπονητής της ομάδας U23, ανέλαβε τα ηνία της πρώτης ομάδας στα μέσα Φεβρουαρίου μετά από την απόλυση του Κάσπερ Χιούλμαντ και έκτοτε πανηγύρισε μερικές σημαντικές νίκες που απομάκρυναν την Μάιντς από την επικίνδυνη ζώνη.

"Είμαι πολύ ευχαριστημένος με την εμπιστοσύνη που μου προσφέρει αυτό το συμβόλαιο. Είναι μεγάλη πρόκληση να είμαι υπεύθυνος για την ανάπτυξη της ομάδας και τη συνέχιση του έργου των προκατόχων μου. Το έργο γίνεται πιο εύκολο χάρη στη στενή συνεργασία μεταξύ των μελών της ομάδας, αλλά και της πόλης και των οπαδών μας", δήλωσε από την πλευρά του ο Μάρτιν Σμιντ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK