Kάλεσμα-ΕΠΟΣ της Χέρτα στον Ιμπραχίμοβιτς μέσω Twitter!

Ο Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς αποτελεί ουσιαστικά παρελθόν από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ όμως το μήνυμα που του έστειλε η Χέρτα μπορεί να του φτιάξει τη διάθεση. Δείτε το!

Kάλεσμα-ΕΠΟΣ της Χέρτα στον Ιμπραχίμοβιτς μέσω Twitter!

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έδειξε την πόρτα της εξόδου στον Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς (όπως αποκάλυψε το Sky Sports, η Premier League συμπεριλαμβάνει το όνομα του Σουηδού σε αυτά των παικτών που δεν ανανέωσαν με τους συλλόγους τους ενόψει της νέας σεζόν) και πλέον το μόνο που θα κάνουν οι "κόκκινοι διάβολοι" είναι να βοηθήσουν τον "Ίμπρα" κατά τη διάρκεια της αποθεραπείας του, τους προσεχείς μήνες.

Kάλεσμα-ΕΠΟΣ της Χέρτα στον Ιμπραχίμοβιτς μέσω Twitter!

Επειδή όμως ο 35χρονος φορ παραμένει "βαρύ" όνομα εξακολουθεί να έχει πάρα πολλές ομάδες που τον θαυμάζουν και θα ήθελα να τον έχουν στο δυναμικό τους και το παραδειγμα της Χέρτα είναι χαρακτηριστικό, με την ομάδα του Βερολίνου να του στέλνει τρομερό μήνυμα (συνοδευόμενο από gif φωτογραφία) στο Twitter για να τον πείσει να την επιλέξει ως επόμενη ομάδα του!

"Όχι συμβόλαιο στην Μάντσεστερ Γιουνάιεντ - έχουμε σπουδαίους οπαδούς αλλά όχι χρήματα: ΟΜΩΣ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΑΤΑΚΤΗΣΕΙΣ την Bundesliga για πρώτη φορά. Σκέψου το Ίμπρα!".

"Καθημερινή LIVE ενημέρωση για ότι μεταγραφική είδηση "σκάει" σε Ελλάδα και Ευρώπη, καθώς και παρασκήνια, tweets, δημοσιεύματα, ειδήσεις στο All About Transfers του Contra.gr. "

News 24/7

24MEDIA NETWORK