Επίθεση Φέλερ σε Γιάνσεν: "Δεν αγαπά το ποδόσφαιρο"!

Σφοδρή επίθεση του παλαίμαχου άσου και νυν διοικητικού στελέχους της Μπάγερ Λεβερκούζεν, Ρούντι Φέλερ προς τον Μάρσελ Γιάνσεν, ο οποίος αποφάσισε να βάλει τέλος στην καριέρα του σε ηλικία 29 ετών. "Όποιος κάνει κάτι τέτοιο, δεν αγάπησε ποτέ το ποδόσφαιρο", ανέφερε χαρακτηριστικά.

Επίθεση Φέλερ σε Γιάνσεν: "Δεν αγαπά το ποδόσφαιρο"!

Η απόφαση του Μάρσελ Γιάνσεν να "κρεμάσει" τα ποδοσφαιρικά παπούτσια του σε ηλικία 29 ετών είχε προξενίσει εντύπωση στη Γερμανία αλλά γενικότερα σε όλη την Ευρώπη. Ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής δικαιολόγησε την απόφασή του, τονίζοντας πως από την στιγμή που δεν ανανέωσε το συμβόλαιό του με το Αμβούργο δεν ήθελε να φορέσει τη φανέλα κάποιας άλλης ομάδας, καθώς είχε δεθεί συναισθηματικά.

Παρόλα αυτά, η απάντησή του δεν φαίνεται πως έπεισε τον διοικητικό παράγοντα της Λεβερκούζεν και θρύλο του γερμανικού ποδοσφαίρου Ρούντι Φέλερ, ο οποίος εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση προς τον 29χρονο αμυντικό, δίνοντας μία άλλη οπτική για την απόφασή του.

"Όταν κάποιος σταματάει σε τέτοια ηλικία χωρίς να υπάρχει κάποιος τραυματισμός, είναι ένα "χαστούκι" στο πρόσωπο κάθε νέου ποδοσφαιριστή", σχολίασε αρχικά ο 55χρονος παλαίμαχος άσος και συνέχισε:

"Επειδή το Αμβούργο δεν του ανανέωσε το συμβόλαιο σταματάει; Δεν μπορώ να το καταλάβω. Όποιος κάνει κάτι τέτοιο δεν αγαπούσε ποτέ το ποδόσφαιρο".

News 24/7

24MEDIA NETWORK