Ο Ερνάντες έπεσε απ' τις σκάλες και τέθηκε νοκ άουτ!

Ιδιαίτερα άτυχος στάθηκε ο επιθετικός της Λεβερκούζεν, Χαβιέρ Ερνάντες, ο οποίος έχασε την ισορροπία του και έπεσε απ' τις σκάλες του διαμερίσματός του, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά στο χέρι. Διαβάστε το διάστημα που θα μείνει εκτός δράσης ο Μεξικανός άσος.

Ο Ερνάντες έπεσε απ' τις σκάλες και τέθηκε νοκ άουτ!

Σημαντική απώλεια για την Λεβερκούζεν ενόψει της έναρξης της νέας σεζόν. Ο Χαβιέρ Ερνάντες υπέστη κάταγμα στο μετακάρπιο και υποβλήθηκε σε χειργουργική επέμβαση.

Ο Μεξικανός άσος είχε μία άτυχη στιγμή το βράδυ της Δευτέρας (22/08), καθώς έχασε την ισορροπία του κι έπεσε απ' τις σκάλες του διαμερίσματός του, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά στο χέρι.

Σύμφωνα με την ενημέρωση της γερμανικής ομάδας, ο 28χρονος άσος θα μείνει εκτός δράσης για δύο εβδομάδες, το οποίο σημαίνει πως θα χάσει τον αγώνα με την Γκλάντμπαχ το προσεχές Σάββατο (27/08), ενώ είναι πιθανό να μην προλάβει και την αναμέτρηση με το Αμβούργο για τη 2η αγωνιστική της Bundesliga.

Παράλληλα, όπως είναι λογικό δεν θα συμπεριληφθεί στην αποστολή του Μεξικού για τους αγώνες με το Ελ Σαλβαδόρ και την Ονδούρα για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2018.

News 24/7

24MEDIA NETWORK