Ριμπερί, ο "αστροναύτης"

Ένα πρωτοποριακό μηχάνημα που θα του επιτρέψει να ξεπεράσει πιο γρήγορα το σοβαρό πρόβλημα τραυματισμού του χρησιμοποιεί ο Φρανκ Ριμπερί, σύμφωνα με το ραδιοτηλεοπτικό γερμανικό δίκτυο "Sport1".

Ριμπερί, ο "αστροναύτης"

Ο Φρανκ Ριμπερί βρίσκεται στα... πιτς το τελευταίο επτάμηνο εξαιτίας του σοβαρού τραυματισμού του στο δεξιό αστράγαλο, ωστόσο το τελευταίο διάστημα έχει αποκτήσει ένα λόγο για να χαμογελά.

Σύμφωνα με το ραδιοτηλεοπτικό γερμανικό δίκτυο "Sport1", ο μεσοεπιθετικός της Μπάγερν χρησιμοποιεί ένα ειδικό "αντι-βαρυτικό" μηχάνημα που έχει δημιουργηθεί από τη NASA για να προπονεί τους αστροναύτες!

Με τη βοήθεια αυτής της επαναστατικής μεθόδου, το τεχνικό τιμ της αντιπάλου του Ολυμπιακού στο Champions League ευελπιστεί ότι ο Ριμπερί θα επανέλθει πολύ πιο γρήγορα απ' όσο αναμενόταν.

Υπενθυμίζεται ότι ο Γάλλος άσος έχει απουσιάσει από τα τελευταία 28 ματς της βαυαρικής ομάδας, ενώ ο έτερος τραυματίας ( Άριεν Ρόμπεν) αναμένεται να επιστρέψει εντός των επόμενων ημερών και να είναι έτοιμος για το παιχνίδι με την Βέρντερ Βρέμης στις 17 Οκτωβρίου.

News 24/7

24MEDIA NETWORK