Στο νοσοκομείο ο Ρούντνεβς από δάγκωμα της... γυναίκας του

Απίστευτο περιστατικό με πρωταγωνιστή τον πρώην μεταγραφικό στόχο του ΠΑΟΚ, Άρτιομ Ρούντνεβς, ο οποίος διακομίστηκε στα επείγοντα, λόγω δαγκώματος της... γυναίκας του!

Απίθανο συμβάν για τον άσο του Αμβούργου, Άρτιομ Ρούντνεβς. Σύμφωνα με δημοσίευμα της "Bild", ο 27χρονος επιθετικός εισήχθη στο νοσοκομείο με αιμορραγία  στη γλώσσα, αφού τον είχε δαγκώσει η σύζυγός του έπειτα από καυγά που φέρονταν να είχαν σε δρόμο του Αμβούργου!

Η γλώσσα του Ρούντνεβς είχε σχεδόν κοπεί και χρειάστηκαν αρκετά ράμματα, ενώ, η εισαγωγή του στο νοσοκομείο έγινε με άλλο όνομα – σύμφωνα πάντα με το γερμανικό ΜΜΕ – προκειμένου να μην δοθεί δημοσιότητα στο θέμα. Η γυναίκα του, πάντως, συνελήφθη και μεταφέρθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα.

Να θυμίσουμε πως ο επιθετικός του Αμβούργου, ήταν στο μεταγραφικό στόχαστρο του ΠΑΟΚ, όμως η περίπτωσή του δεν προχώρησε, καθώς ο παίκτης ήθελε να παραμείνει στη γερμανική ομάδα.

Τσίπρας ΕΞΑΓΓΕΛΙΑ ΤΣΙΠΡΑ

13η σύνταξη και αναστολή ΦΠΑ στα νησιά με πρόσφυγες

Ο πρωθυπουργός ανακοίνωσε μέτρα από το πλεόνασμα του 2016. Ποιοι οι δικαιούχοι της 13ης σύνταξης που θα δοθεί αντισυμμετρικά στους χαμηλοσυνταξιούχους εν είδει έκτακτης ενίσχυσης αυτές τις γιορτές. "Η Ευρώπη χρωστά στους νησιώτες μας" τόνισε εξαγγέλλοντας αναστολή ΦΠΑ στα νησιά Βορείου και Ανατολικού Αιγαίου

 

Πρώτη Σελίδα