Σούπερ πανηγυρισμός του Ομπαμεγιάνγκ με push ups!

Ο Πιερ-Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ πέτυχε το μοναδικό γκολ στο ντέρμπι της Ντόρτμουντ με την Μπάγερν και το πανηγύρισε με έναν άκρως ιδιαίτερο τρόπο. Δείτε το VIDEO!

Σούπερ πανηγυρισμός του Ομπαμεγιάνγκ με push ups!

Το ντέρμπι κόντρα στην Μπάγερν Μονάχου ξεκίνησε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο για την Ντόρτμουντ, με τον Πιερ-Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ να νικάει με κοντινό πλασέ τον Μάνουελ Νόιερ και να κάνει το 1-0 για τους "κιτρινόμαυρους" του Τούχελ μόλις στο 11ο λεπτό.

Σούπερ πανηγυρισμός του Ομπαμεγιάνγκ με push ups!

Ο φορ από την Γκαμπόν φρόντισε μάλιστα να δώσει ακόμα ιδιαίτερο χρώμα σε αυτό το γκολ (14ο στα 12 τελευταία παιχνίδια του σε όλες τις διοργανώσεις) αφού το πανηγύρισε με ξεχωριστό τρόπο, πέφτοντας μπρούμυτα στο χορτάρι και κάνοντας push ups!

Σούπερ πανηγυρισμός του Ομπαμεγιάνγκ με push ups!

Έμελε μάλιστα να είναι και το νικητήριο για την Ντόρτμουντ καθώς έμεινε το 1-0 μέχρι το φινάλε, αποτέλεσμα που υπέγραψε την πρώτη ήττα της Μπάγερν στη φετινή Bundesliga και την έριξε στην 2η θέση της βαθμολογίας, στο -3 από την πρωτοπόρο Λειψία.

Borussia Dortmund's Pierre-Emerick Aubameyang celebrates after scoring the opening goal during the German Bundesliga soccer match between Borussia Dortmund and Bayern Munich in Dortmund, Germany, Saturday, Nov. 19, 2016. (AP Photo/Martin Meissner)
Borussia Dortmund's Pierre-Emerick Aubameyang celebrates after scoring the opening goal during the German Bundesliga soccer match between Borussia Dortmund and Bayern Munich in Dortmund, Germany, Saturday, Nov. 19, 2016. (AP Photo/Martin Meissner) ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο ΠΑΝΗΓΥΡΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΟΜΠΑΜΕΓΙΑΝΓΚ:

ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ - ΜΠΑΓΕΡΝ 1-0 (HIGHLIGHTS):

News 24/7

24MEDIA NETWORK