Δυο μήνες χωρίς αγώνα ο Δώνης!

Η Στουτγκάρδη έφερε στον πάγκο της τον Τούρκο προπονητή Ταϊφούν Κορκούτ και από τότε ο Τάσος Δώνης δεν έχει ξαναπατήσει... γρασίδι! Διαβάστε από πότε έχει να αγωνιστεί σε επίσημο αγώνα ο Έλληνας επιθετικός.

Greece's Tasos Donis, left, duels for the ball with Switzerland's Breel Embolo during an international friendly soccer match between Greece and Switzerland at the Olympic stadium in Athens, Friday, March 23, 2018. (AP Photo/Thanassis Stavrakis)
donis tasos ellada AP IMAGES

Στις 29 Ιανουαρίου του 2018 η Στουτγκάρδη έκανε αλλαγή στον πάγκο της, αφού είχε πέσει στην 14η θέση της βαθμολογίας και κινδύνευε άμεσα με υποβιβασμό ( τρεις πόντους πάνω από την επικίνδυνη ζώνη).

Έτσι, στη θέση του Βολφ πήγε ο Ταϊφούν Κορκούτ. Μία αλλαγή που όπως φαίνεται έχει παράπλευρες απώλειες... Τι εννοούμε με αυτό;

Ο Τάσος Δώνης ήταν βασικός στο πρώτο παιχνίδι του Τούρκου προπονητή κόντρα στην Βόλφσμπουργκ στις 3/2, όμως έγινε αλλαγή στο ημίχρονο και από τότε δεν ξανάπαιξε!

Συγκεκριμένα σε οκτώ σερί αναμετρήσεις πρωταθλήματος παρακολουθεί τους αγώνες από τον... πάγκο. Την Κυριακή του Πάσχα είδε την ομάδα του να χάνει με 3-0 από την Μπορούσια Ντόρτμουντ του Παπασταθόπουλου.

Όταν έγινε και η τρίτη αλλαγή μάλιστα, τα... πήρε και ο αδερφός του, Χρήστος, ο οποίος έγραψε στο Instagram: " Άντε μπες μέσα μόνος σου ρε".

Αν συνεχιστεί πάντως αυτό το... βιολί, δεν αποκλείεται το καλοκαίρι να τεθεί θέμα αποχώρησης του.

Δυο μήνες χωρίς αγώνα ο Δώνης!

News 24/7

24MEDIA NETWORK