Θα ήταν ήρωας ο Ρέτσος, αλλά δεν έσωσε το 4-4

Άλλο ένα ματς - διαφήμιση από το γερμανικό πρωτάθλημα με διαδοχικές ανατροπές και οκτώ γκολ συνολικά, δεν γλίτωσε την ισοφάριση η Λεβερκούζεν του αριστερού μπακ Ρέτσου. Δείτε την προσπάθεια του Έλληνα στόπερ.

Leverkusen's Panagiotis Retsos plays the ball during the German Bundesliga soccer match between Hertha BSC Berlin and Bayer 04 Leverkusen in Berlin, Germany, Wednesday, Sept. 20, 2017. Berlin defeated Leverkusen by 2-1. (AP Photo/Michael Sohn)
Ρέτσος Λεβερκούζεν AP PHOTO/MICHAEL SOHN

Φεστιβάλ ποδοσφαίρου στην "HDI-Arena" με Ανόβερο και Λεβερκούζεν να μοιράζονται τις εντυπώσεις και από ένα βαθμό μετά το μεταξύ τους 4-4.

Οι "ασπιρίνες", που είχαν τον Παναγιώτη Ρέτσο σε θέση αριστερού μπακ, προηγήθηκαν, βρέθηκαν δυο φορές πίσω στο σκορ (2-1, 3-2) και προσπέρασαν ξανά με 4-3.

Η φάση που διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα συνέβη στο 83'. Οι γηπεδούχοι άνοιξαν με δυο μπαλιές την άμυνα της Μπάγερ και ο Κορμπ βρέθηκε σε θέση βολής. Το πλασέ του είχε κατεύθυνση προς την εστία, ο Ρέτσος έκανε την απέλπιδα προσπάθεια να διώξει, αλλά βρήκε ελάχιστα την μπάλα με το τακουνάκι χωρίς να της αλλάξει την πορεία.

Το 4-4 ήταν το τελικό αποτέλεσμα, με το καλό να μην τριτώνει για τη Λεβερκούζεν. Τουλάχιστον έμεινε αήττητη για 12ο σερί παιχνίδι.

News 24/7

24MEDIA NETWORK