Βραβείο κακογουστιάς για την Λεβερκούζεν

Η επετειακή εμφάνιση της Μπάγερ Λεβερκούζεν είναι τόσο μέτρια, που οι φίλαθλοι της έριξαν το κράξιμο της... αρκούδας στα social media. Θυμίζει κάτι από το σήμα για το wifi και τηλεκοντρόλ.

Όταν ο πρώτο σχόλιο κάτω από την ιστορική/επετειακή/να βγάλουμε-την-υποχρέωση-του-χορηγού είναι μία φατσούλα που κάνει εμετό, τότε καταλαβαίνεις πως κάτι δεν έχει γίνει σωστά.

Κάπως έτσι την πάτησαν και στην Λεβερκούζεν, αφού για να γιορτάσουν(;) τη συνεργασία τους με την φαρμακοβιομηχανία Bayer, έφτιαξαν αυτή τη φανέλα.

Πραγματικά θυμίζει κάτι από χάπι (μισό πρωί, μισό βράδυ), το κουμπί για τη φωνή στο τηλεκοντρόλ και το σήμα για το wifi. Θέλει προσπάθεια για να σκεφτείς κάτι τέτοιο, οπότε δικαιολογημένο το... κράξιμο.

Τσίπρας ΕΞΑΓΓΕΛΙΑ ΤΣΙΠΡΑ

13η σύνταξη και αναστολή ΦΠΑ στα νησιά με πρόσφυγες

Ο πρωθυπουργός ανακοίνωσε μέτρα από το πλεόνασμα του 2016. Ποιοι οι δικαιούχοι της 13ης σύνταξης που θα δοθεί αντισυμμετρικά στους χαμηλοσυνταξιούχους εν είδει έκτακτης ενίσχυσης αυτές τις γιορτές. "Η Ευρώπη χρωστά στους νησιώτες μας" τόνισε εξαγγέλλοντας αναστολή ΦΠΑ στα νησιά Βορείου και Ανατολικού Αιγαίου

 

Πρώτη Σελίδα