Βρέθηκε ομάδα να νικήσει την Λειψία!

Η σούπερ έκπληξη της φετινής Bundesliga, Λειψία, γνώρισε την πρώτη της ήττα στην 14η αγωνιστική και έχει πλέον συγκάτοικο στην κορυφή την Μπάγερν που έριξε... 5άρα (VIDEOS).

Βρέθηκε ομάδα να νικήσει την Λειψία!

Χρειάστηκε να φτάσουμε στην 14η αγωνιστική για να δούμε την εκπληκτική φέτος Λειψία να πέφτει στο καναβάτσο! Η ομάδα που την έριξε μάλιστα σε αυτό ήταν η ουραγός Ίνγκολστατ η οποία τη νίκησε 1-0 και πανηγύρισε μόλις τη δεύτερη νίκη της στην φετινή Bundesliga.

Μετά το αποτέλεσμα αυτό η ομάδα του Κυριάκου Παπαδόπουλου (δανεικός από την Λεβερκούζεν) δεν είναι πλέον πρώτη στη βαθμολογία, καθώς η Μπάγερν Μονάχου συνέτριψε με το εμφατικό 5-0 την Βόλφσμπουργκ (δύο γκολ πέτυχε ο Λεβαντόβσκι και το πρώτο του στο πρωτάθλημα ο Μίλερ) και την έπιασε στην κορυφή υπερτερώντας μάλιστα στη διαφορά τερμάτων.

Από τα υπόλοιπα αποτελέσματα ξεχώρισε η ισοπαλία 1-1 της Κολονίας με την Ντόρτμουντ, με τους Βεστφαλούς, λίγες ημέρες μετά το 2-2 στο "Bernabeu" που τους χάρισε την πρόκριση στους "16" του Champions League ως πρώτους του ομίλου τους, να "κλέβουν" τον βαθμό στο φινάλε με σκόρερ τον Ρόις που είχε πετύχει μάλιστα και το καθοριστικό γκολ για την ομάδα του και στη Μαδρίτη.

ΙΝΓΚΟΛΣΤΑΤ - ΛΕΙΨΙΑ 1-0

ΜΠΑΓΕΡΝ - ΒΟΛΦΣΜΠΟΥΡΓΚ 5-0

ΚΟΛΩΝΙΑ - ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ 1-1

News 24/7

24MEDIA NETWORK