Βρήκε ήδη τον διάδοχο του Αντσελότι!

Τρελό αγγλικό σενάριο θέλει την Μπάγερν να σκέφτεται ήδη την επόμενη ημέρα μετά την εποχή Κάρλο Αντσελότι στο Μόναχο. Αποκαλύπτει μάλιστα και τον "εκλεκτό" των Βαυαρών!

Βρήκε ήδη τον διάδοχο του Αντσελότι!

Ο Κάρλο Αντσελότι είναι το αφεντικό στα αποδυτήρια της Μπάγερν Μονάχου εδώ και μερικούς μήνες, παίρνοντας τη σκυτάλη από τον Πεπ Γκουαρδιόλα που έκατσε τα τρία προηγούμενα χρόνια στον πάγκο των Βαυαρών, ωστόσο σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα της "Daily Mirror", οι τετράκις πρωταθλητές Γερμανίας σκέφτονται από τώρα τον... διάδοχό του.

Όχι για τώρα βέβαια, με το συμβόλαιο του "Καρλέτο" με τους Βαυαρούς να λήγει το 2019, αλλά για το μέλλον, με τον Γιούργκεν Κλοπ να θεωρείται από τους ανθρώπους του γερμανικού συλλόγου ως ο ιδανικός αντικαταστάτης του Ιταλού στην άκρη του πάγκου.

Βρήκε ήδη τον διάδοχο του Αντσελότι!

Το εν λόγω δημοσίευμα συμπληρώνει πως η συγκεκριμένη αλλαγή δεν υπάρχει περίπτωση να γίνει πριν το φινάλε της σεζόν 2017-18, με πηγή μέσα από την Μπάγερν να δηλώνει πως "ο Κλοπ είναι από τώρα στην κορυφή της λίστας των υποψηφίων για τον πάγκο".

Φυσικά, το συγκεκριμένο σενάριο δεν θα πρέπει να αρέσει καθόλου στους οπαδούς της Λίβερπουλ, αν αναλογιστεί κανείς πως ο Γερμανός τεχνικός είναι ήδη πολύ αγαπητός στο "Anfield" και έχει αρχίσει να βάζει σιγά-σιγά τη σφραγίδα του στους "κόκκινους". Για αυτό άλλωστε υπέγραψε πρόσφατα νέο εξαετές συμβόλαιο...

News 24/7

24MEDIA NETWORK