Από πρόσφυγας, σκόρερ στην Μπουντεσλίγκα

Ο Ουσμάν Μενέ αναγκάστηκε να εγκαταλείψει πατρίδα και οικογένεια στα 17 του χρόνια και ο δρόμος τον έφερε στην Γερμανία. Από τα καμπ των προσφύγων κατάφερε να αναρριχηθεί στην βασική ενδεκάδα της Βέρντερ Βρέμης με την οποία σκόραρε (VIDEO).

Από πρόσφυγας, σκόρερ στην Μπουντεσλίγκα

Η ιστορία του επιθετικού από την Γκάμπια είναι διδακτική και μαζί συγκινητική, δείχνοντας πόσο ταλέντο υπάρχει σε χώρες που μαστίζονται από πολέμους (εμφύλιους και μη). Πριν από δυο χρόνια έκανε το μεγάλο ταξίδι της ξενιτιάς με προορισμό το άγνωστο.

Ο δρόμος του τον έφερε στην Γερμανία, αλλά επειδή ήταν αθλητής άρχισε να παίζει σε καμπ προσφύγων. Το ταλέντο του διέκριναν αμέσως και πήρε παιχνίδια στην 5η κατηγορία της Γερμανίας πετυχαίνοντας 15 γκολ σε 11 συμμετοχές!

Στα 18 του πλέον, η Βέρντερ τον ξεχώρισε και του έδωσε τη δυνατότητα να υπογράψει συμβόλαιο το 2015. Ένα χρόνο αργότερα, ο Ουσμάν Μενέ πέτυχε το πρώτο του τέρμα στην Μπουντεσλίγκα απέναντι στην Λεβερκούζεν, το οποίο μάλιστα ήταν και το νικητήριο.

Είναι μία ιστορία που πρέπει να μας βάλει σε σκέψεις...

 

Τράπεζες ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ

Δύο νέοι πρόεδροι και ένας διευθύνων σύμβουλος

Η αντίστροφη μέτρηση για τις νέες διοικήσεις στις τράπεζες άρχισε. Στόχος είναι μέχρι τις 31 Οκτωβρίου να έχει κλείσει το θέμα, με νέα πρόσωπα στις θέσεις προέδρου σε Εθνική Τράπεζα και Πειραιώς, καθώς και σε νέο διευθύνοντα σύμβουλο, στην Πειραιώς. Ηδη, ο κ. Γ. Χατζηνικολάου έχει την έγκριση του ΤΧΣ για τη θέση προέδρου στην Πειραιώς και η ανάληψη των καθηκόντων του αναμένεται να ανακοινωθεί άμεσα. Παράλληλα, σε νέο ΔΣ στην Τράπεζα, θα επιλεγεί ο νέος διευθύνων σύμβουλος (ενώ ήδη στα προτεινόμενα ονόματα είναι και ο προσωρινός, κ. Γ. Πουλόπουλος). Την ίδια στιγμή, νέο πρόεδρο θα επιλέξει το ΔΣ της Εθνικής μέχρι τα τέλη της εβδομάδος

 

Επιλογές

ΤΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΙΝΤΕΡΝΕΤ