Γκολκίπερ για παγκόσμιο ρεκόρ: δεν παίζει και παίρνει κάρτες!

Ο Μίκαελ Ζέτερερ δεν έχει καταφέρει στα 2 χρόνια που είναι στη Βέρντερ να "γράψει" έστω ένα λεπτό συμμετοχής όμως έχει γίνει "θέμα" καθώς παίρνει κίτρινες για... διαμαρτυρία!

Γκολκίπερ για παγκόσμιο ρεκόρ: δεν παίζει και παίρνει κάρτες!

Ο Μίκαελ Ζέτερερ είναι ο άνθρωπος των... ρεκόρ στην Γερμανία! Αναφερόμαστε στον 22χρονο δεύτερο γκολκίπερ της Βέρντερ, ο οποίος μπορεί μεν να μην έχει παίξει ούτε λεπτό από το 2015 που βρίσκεται στην Βρέμη, όμως το όνομά του συζητείται ήδη στην Bundesliga.

H αιτία είναι πως έχει δει ήδη δύο φορές την κίτρινη κάρτα από το τσεπάκι των διαιτητών, με την τελευταία τιμωρία του να έρχεται το Σάββατο απέναντι στο Αμβούργο. "Καταλαβαίνω τον διαιτητή, είναι ενοχλητικό αν υπάρχει ένας από τον πάγκο που για 90 λεπτά σου ασκεί κριτική.

Όμως πιστεύω ότι έχω δικαίωμα στη διαμαρτυρία γιατί είμαι και εγώ μέλος της ομάδας", δήλωσε στο φινάλε του αγώνα ο "άτακτος" τερματοφύλακας, με τον διευθυντή της Βέρντερ, Φρανκ Μπάουμαν να σχολιάζει αστειευόμενος:

"Είναι σημαντικό να συμμετέχει στο ματς ακόμα και αυτός που κάθεται στον πάγκο αλλά θα πρέπει ο Μίκαελ να προσπαθήσει να μην τιμωρείται. Αν συμπληρώσει πέντε κάρτες θα υπάρχει πρόβλημα..."

News 24/7

24MEDIA NETWORK