Έβαλαν... χέρι στον Μπέντνερ για τη φυσική του κατάσταση

Μάλλον έφαγε κάτι παραπάνω κατά τη διάρκεια των καλοκαιρινών διακοπών του ο Μπέντνερ, με αποτέλεσμα να προπονείται πλέον μόνος του στη Βόλφσμπουργκ μέχρι να φτάσει στο επιθυμητό επίπεδο φυσικής κατάστασης.

Έβαλαν... χέρι στον Μπέντνερ για τη φυσική του κατάσταση

Ο Νίκλας Μπέντνερ έδωσε το "παρών" στην προετοιμασία της Βόλφσμπουργκ ενόψει της νέας σεζόν, ωστόσο η εικόνα του δεν άρεσε ιδιαίτερα στον προπονητή της ομάδας, Ντίετερ Χέκινγκ με αποτέλεσμα να τον στείλει να προπονείται μόνος του μέχρι να φτάσει στο επιθυμητό επίπεδο φυσικής κατάστασης.

Φαίνεται ότι ο πρώην παίκτης της Άρσεναλ έφαγε κάτι παραπάνω στις καλοκαιρινές διακοπές του με αποτέλεσμα να πάρει μερικά κιλά.

"Οι απαιτήσεις από έναν ποδοσφαιριστή στη Γερμανία είναι διαφορετικές από αυτές στην Αγγλία ή στη Δανία. Αν κάποιος θέλει να παίξει σε εμάς πρέπει να μας ακολουθεί. Όποιος δεν θέλει να το κάνει δεν έχει θέση στο σύλλογο", εξήγησε ο τεχνικός της ομάδας.

Interviews ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ

Μαρία Τσαγκαράκη, η Κρητικιά φιλόλογος που θέλουν όλοι να παντρευτούν

Προτάσεις γάμου σε Ελλάδα και εξωτερικό και ένα δημόσιο αίτημα στο 'Πάμε Πακέτο' από ένα ερωτοχτυπημένο σχεδιαστή για να κάνει τα παιδιά του. Ναι, η εστεμμένη Μαρία είναι φουλ κορίτσι για σπίτι.

Δικαιοσύνη ΕΙΣΠΡΑΚΤΙΚΕΣ

Να φας έχεις, να πληρώσεις την τράπεζα δεν έχεις;

Παρά την αυστηροποίηση της νομοθεσίας και την επιβολή προστίμων 900.000 ευρώ, εταιρίες και δικηγορικά γραφεία φέρονται να κινούνται εκτός θεσμικού πλαισίου με όρους προσβολής της ανθρώπινης αξιοπρέπειας που θυμίζουν άλλες σκοτεινές εποχές... Το NEWS247 διερευνά τα αίτια και τις συνθήκες

 

Επιλογές

ΤΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΙΝΤΕΡΝΕΤ