Μάντζουκιτς για Βόλφσμπουργκ

Σε συζητήσεις με την Βόλφσμπουργκ βρίσκεται ο Μάριο Μάντζουκιτς, σύμφωνα με δημοσίευμα του "Sky Sports", το οποίο αναφέρει ότι ο παίκτης προτίθεται να λύσει τη συνεργασία του με την Ατλέτικο Μαδρίτης.

Μάντζουκιτς για Βόλφσμπουργκ

Το καλοκαίρι του 2014, ο 29χρονος Κροάτης επιθετικός είχε υπογράψει τετραετές συμβόλαιο με την Ατλέτικο Μαδρίτης, ωστόσο σύμφωνα με δημοσίευμα του "Sky Sports", το τελευταίο διάστημα βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με την Βόλφσμπουργκ.

Υπενθυμίζεται ότι ο Μάριο Μάντζουκιτς αγωνίστηκε στους "λύκους" τη διετία 2010-2012 και δεδομένου ότι δεν κατάφερε να κάνει τη διαφορά στην Μαδρίτη, η προοπτική του Champions League προφανώς δεν τον αφήνει αδιάφορο.

Interviews ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ

Μαρία Τσαγκαράκη, η Κρητικιά φιλόλογος που θέλουν όλοι να παντρευτούν

Προτάσεις γάμου σε Ελλάδα και εξωτερικό και ένα δημόσιο αίτημα στο 'Πάμε Πακέτο' από ένα ερωτοχτυπημένο σχεδιαστή για να κάνει τα παιδιά του. Ναι, η εστεμμένη Μαρία είναι φουλ κορίτσι για σπίτι.

Δικαιοσύνη ΕΙΣΠΡΑΚΤΙΚΕΣ

Να φας έχεις, να πληρώσεις την τράπεζα δεν έχεις;

Παρά την αυστηροποίηση της νομοθεσίας και την επιβολή προστίμων 900.000 ευρώ, εταιρίες και δικηγορικά γραφεία φέρονται να κινούνται εκτός θεσμικού πλαισίου με όρους προσβολής της ανθρώπινης αξιοπρέπειας που θυμίζουν άλλες σκοτεινές εποχές... Το NEWS247 διερευνά τα αίτια και τις συνθήκες

 

Επιλογές

ΤΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΙΝΤΕΡΝΕΤ