Ο 30άχρονος Λευκορώσος μεσοεπιθετικός είχε αποκτηθεί από τη Βόλφσμπουργκ με τη μορφή δανεισμού από τη Μπαρτσελόνα και οι Γερμανοί είχαν το δικαίωμα, εάν το επιθυμούσαν, να τον εντάξουν με συμβόλαιο στο έμψυχο δυναμικό τους από τον Ιανουάριο. Όμως, οι διαδοχικοί τραυματισμοί του παίκτη υποχρέωσαν τη γερμανική ομάδα να μην προχωρήσει σε αυτή την κίνηση.
"Είναι μία μεγάλη ατυχία. Θα έπαιρνα με μεγάλη ευχαρίστηση την απόφαση να υπογράψουμε συμβόλαιο με τον Χλεμπ, αλλά τα επαναλαμβανόμενα προβλήματα με τους τραυματισμούς λειτούργησαν αποτρεπτικά", δήλωσε ο προπονητής της Βόλφσμπουργκ, Φέλιξ Μάγκατ.
Αυτό σημαίνει ότι η συνεργασία του Χλεμπ με τη γερμανική ομάδα λήγει στις 31 Δεκεμβρίου με τον Λευκορώσο να έχει μονάχα 4 συμμετοχές από τις 31 Αυγούστου, τρεις εκ των οποίων ως αλλαγή.
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ: