Προπονήθηκε με τη Βόλφσμπουργκ ο Κυργιάκος

Την πρώτη του προπόνηση με τη Βόλφσμπουργκ έκανε το απόγευμα της Δευτέρας ο Σωτήρης Κυργιάκος, ο οποίος, όπως πρώτο αποκάλυψε το Contra.gr, θα υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας

Προπονήθηκε με τη Βόλφσμπουργκ ο Κυργιάκος

Ολοκληρώθηκε και επίσημα η μεταγραφή του Σωτήρη Κυργιάκου στη Βόλφσμπουργκ, την οποία πρώτο αποκάλυψε το Contra.gr το βράδυ της Κυριακής.

Ο διεθνής αμυντικός πραγματοποίησε το απόγευμα της Δευτέρας την πρώτη του προπόνηση με τη νέα του ομάδα υπό της οδηγίες του Φέλιξ Μάγκατ και στη συνέχεια πέρασε με επιτυχία τις ιατρικές εξετάσεις και ανακοινώθηκε η παραχώρησή του από τη Λίβερπουλ.

" Ο Σωτήρης Κυργιάκος αποχώρησε από την ομάδα και θα συνεχίσει την καριέρα του στη Βόλφσμπουργκ. Ο Έλληνας αμυντικός είχε 49 εμφανίσεις στο σύλλογο, πετυχαίνοντας 3 γκολ, αφότου ήρθε από την ΑΕΚ το 2009", αναφέρει η ανακοίνωση στην επίσημη ιστοσελίδα της Λίβερπουλ.

Ο Μάγκατ θέλει να ποντάρει στην εμπειρία του Σωτήρη Κυργιάκου, που στη Μπουντεσλίγκα έχει αφήσει πολύ καλές εντυπώσεις μετά τη διετία 2006-2008 όταν και φόρεσε τη φανέλα της ιστορικής Αιντραχτ σε 51 ματς (8 γκολ).

* Ο Γιώργος Βαβρίτσας εργάζεται στο έγκυρο γερμανικό περιοδικό "Kicker" και από το 2001 συνεργάζεται με το Contra.gr.

News 24/7

24MEDIA NETWORK