Ρήξη χιαστών ο Βιεϊρίνια

Άσχημα είναι τα νέα για τον Αντελίνο Βιεϊρίνια, ο οποίος υπέστη ρήξη χιαστών κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης της Βόλφσμπουργκ με την Άαλεν για το Κύπελλο Γερμανίας και θα απουσιάσει για περισσότερους από έξι μήνες από τα γήπεδα.

Ρήξη χιαστών ο Βιεϊρίνια

Ο Πορτογάλος πρώην παίκτης του ΠΑΟΚ, πραγματοποίησε πολύ καλό ξεκίνημα με τη φανέλα της Βόλφσμπουργκ φέτος, ωστόσο στάθηκε άτυχος καθώς αποκόμισε έναν πολύ σοβαρό τραυματισμό από τον αγώνα με την Άαλεν.

Την Τετάρτη (25/9) η Βόλσφμπουρκ γνωστοποίησε μέσω του επίσημου λογαριασμού της στο twitter πως ο 27χρονος άσος υπέστη ρήξη χιαστών στο αριστερό πόδι και θα μείνει εκτός δράσης για περισσότερους από έξι μήνες.

"Αμέσως κατάλαβα πως κάτι δεν πήγε καλά με το γόνατο μου. Τώρα ελπίζω η εγχείρηση να πάει καλά και να γυρίσω δυνατός. Είναι δύσκολη στιγμή για μένα και την οικογένεια μου. Όμως έχω δίπλα τους συμπαίκτες μου και φυσικά τους φιλάθλους που με στηρίζουν και μου δίνουν δύναμη για να ολοκληρώσω με επιτυχία το πρόγραμμα αποκατάστασης", ήταν οι πρώτες δηλώσεις του Βιεϊρίνια.

News 24/7

24MEDIA NETWORK