Σκοτώθηκε ο Ζούνιορ Μαλαντά! (VIDEO)

Στο πένθος βυθίστηκε το γερμανικό ποδόσφαιρο και όχι μόνο στο άκουσμα της είδησης του τραγικού χαμού του Ζούνιορ Μαλαντά, ο οποίος σκοτώθηκε σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα.

Σκοτώθηκε ο Ζούνιορ Μαλαντά! (VIDEO)

Ο αμυντικός μέσος της Βόλφσμπουργκ επέβαινε στο πίσω κάθισμα ενός αυτοκινήτου μάρκας VW Touareg, ενώ ακόμα δύο άτομα βρίσκονταν μαζί του, σε δρόμο κοντά στο Μπίλεφελντ.

Όπως αναφέρουν αστυνομικές πηγές, περίπου στις 15:35 (τοπική ώρα) το συγκεκριμένο αυτοκίνητο κινείτο με υπερβολική ταχύτητα (γύρω στα 100χλμ/ώρα) παρά το γεγονός ότι έβρεχε καταρρακτωδώς και ο αέρας ήταν ισχυρός.

Ένας ξαφνικός άνεμος σήκωσε στον αέρα το όχημα, το οποίο εκτοξεύθηκε πάνω από το προστατευτικό κιγκλίδωμα και προσγειώθηκε στην κορυφή ενός δέντρου.

Σύμφωνα πάντα με τις πληροφορίες της αστυνομίας, ο Ζούνιορ Μαλαντά εκτινάχθηκε και σκοτώθηκε ακαριαία, ενώ οι δύο συνεπιβάτες του εισήχθησαν σε νοσοκομείο με σοβαρά τραύματα.

Ο Ζούνιορ Μαλαντά επρόκειτο να "πετάξει" στις 20:00 (τοπική ώρα) με την αποστολή της Βόλφσμπουργκ για την Νότια Αφρική, όπου είχε προγραμματιστεί η χειμερινή προετοιμασία, αλλά δεν κατάφερε να φτάσει ποτέ στο αεροδρόμιο. Ήταν μόλις 20 ετών...

Ποιος ήταν ο Ζούνιορ Μαλαντά

Γεννημένος στις 28 Αυγούστου 1994 στις Βρυξέλλες, ο Ζούνιορ Μαλαντά γαλουχήθηκε ποδοσφαιρικά σε ακαδημίες αρκετών βελγικών συλλόγων, προτού μεταπηδήσει στην Άντερλεχτ σε ηλικία 11 ετών. Δύο χρόνια αργότερα μετακόμισε στην Γαλλία και την Λιλ, με τη φανέλα της οποίας πραγματοποίησε το επαγγελματικό του ντεμπούτο (στη δεύτερη ομάδα).

Το καλοκαίρι του 2012 επαναπατρίστηκε για λογαριασμό της Ζούλτε Βάρεγκεμ, ενώ μετά από μία σπουδαία σεζόν, ο νεαρός αμυντικός μέσος έκανε το μεγάλο βήμα της καριέρας του, παίρνοντας μεταγραφή στην Βόλφσμπουργκ έναντι του ποσού των 4.000.000 ευρώ.

Το 2013 επέστρεψε ως δανεικός στη βελγική ομάδα και πριν από μερικούς μήνες επανήλθε στους "λύκους" για να καθιερωθεί. Δυστυχώς, πρόλαβε να πραγματοποιήσει μόλις 15 συμμετοχές, αφού η μοίρα (και ο οδηγός της μοιραίας VW) είχαν άλλα σχέδια. Το τελευταίο ματς της ζωής του ήταν εκείνο με την Κολωνία στις 20 Δεκεμβρίου.

Δείτε σε δράση τον Μαλαντά

Σε διεθνές επίπεδο, ο Ζούνιορ Μαλαντά είχε αγωνιστεί σε όλες τις "μικρές" ομάδες του Βελγίου από το 2009 μέχρι τώρα, πραγματοποιώντας μεταξύ άλλων 15 συμμετοχές με εκείνη της U21.

Σκοτώθηκε ο Ζούνιορ Μαλαντά! (VIDEO)

Ο Κέβιν ντε Μπράινε ανάρτησε φωτογραφία με τον ίδιο και τον εκλιπόντα

Η βελγική ομοσπονδία κι ο Μάριο Γκέτσε ήταν μεταξύ των χρηστών του twitter που ανάρτησαν μηνύματα για τον Ζούνιορ Μαλαντά.

Ο Ρομέλου Λουκάκου είπε απλά: "Σ' αγαπώ αδερφέ μου", ο Θοργκάν Αζάρ, που συνυπήρχε με τον εκλιπόντα στην Ζούλτε Βάρεγκεμ, αναρωτήθηκε με οδύνη: "Γιατί; Σ' αγαπώ αδερφέ", ενώ ο Τιμπό Κουρτουά έγραψε: "Χάσαμε ένα μεγάλο ταλέντο και ένα σπουδαίο παιδί".

News 24/7

24MEDIA NETWORK