Πυροβόλησαν το πούλμαν της Χέρτα

Σοκ για την αποστολή της Χέρτα, καθώς το πούλμαν που μετέφερε την ομάδα στο Μπίλεφελντ για τον αγώνα του Κυπέλλου με την Αρμίνια δέχθηκε πυροβολισμούς από αγνώστους!

Πυροβόλησαν το πούλμαν της Χέρτα

Σοκαριστικές στιγμές έζησαν οι παίκτες της Χέρτα κατά τη διάρκεια του ταξιδιού τους στο Μπίλεφελντ για την αναμέτρηση του Κυπέλλου κόντρα στην Αρμίνια.

Άγνωστος μοτοσικλετιστής προσπέρασε το πούλμαν που επέβαινε η αποστολή και πυροβόλησε το παρμπρίζ του οδηγού. Ευτυχώς, όλοι οι επιβαίνοντες είναι καλά στην υγεία τους, ενώ η αστυνομία της Γερμανίας ερευνά την υπόθεση προκειμένου να ανακαλύψει τα αίτια της επίθεσης.

Δείτε τη PHOTO που ανέβασε η γερμανική ομάδα στο twitter:

Interviews ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ

Μαρία Τσαγκαράκη, η Κρητικιά φιλόλογος που θέλουν όλοι να παντρευτούν

Προτάσεις γάμου σε Ελλάδα και εξωτερικό και ένα δημόσιο αίτημα στο 'Πάμε Πακέτο' από ένα ερωτοχτυπημένο σχεδιαστή για να κάνει τα παιδιά του. Ναι, η εστεμμένη Μαρία είναι φουλ κορίτσι για σπίτι.

Δικαιοσύνη ΕΙΣΠΡΑΚΤΙΚΕΣ

Να φας έχεις, να πληρώσεις την τράπεζα δεν έχεις;

Παρά την αυστηροποίηση της νομοθεσίας και την επιβολή προστίμων 900.000 ευρώ, εταιρίες και δικηγορικά γραφεία φέρονται να κινούνται εκτός θεσμικού πλαισίου με όρους προσβολής της ανθρώπινης αξιοπρέπειας που θυμίζουν άλλες σκοτεινές εποχές... Το NEWS247 διερευνά τα αίτια και τις συνθήκες

 

Επιλογές

ΤΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΙΝΤΕΡΝΕΤ