Ο Μίλερ έστειλε την Μπάγερν στον τελικό

Χωρίς να πιάσει υψηλά στάνταρ απόδοσης, η Μπάγερν Μονάχου, με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Τόμας Μίλερ, επιβλήθηκε με 2-0 της Βέρντερ Βρέμης και προκρίθηκε στον τελικό του BFB Pokal, όπου θα αντιμετωπίσει μία εκ των Χέρτα ή Ντόρτμουντ.

Ο Μίλερ έστειλε την Μπάγερν στον τελικό

Την πρόκριση στον μεγάλο τελικό του Κυπέλλου Γερμανίας πανηγύρισε η Μπάγερν Μονάχου, η οποία επικράτησε με 2-0 της Βέρντερ Βρέμης στην "Αλιάντς Αρένα". Οι Βαυαροί παρότι δεν έπιασαν υψηλά στάνταρ απόδοσης, είχαν τον απόλυτο έλεγχο του αγώνα και κατάφεραν να το μετουσιώσουν την υπεροχή τους σε γκολ στο 30ό λεπτό με τον Τόμας Μίλερ. Ο Γερμανός επιθετικός, ο οποίος έχει ανεβάσει αισθητά την απόδοσή του το τελευταίο διάστημα, εκμεταλλεύτηκε την αμυντική ολιγωρία των φιλοξενούμενων και με όμορφη καρφωτή κεφαλιά άνοιξε το σκορ. Οι παίκτες του Πεπ Γκουαρδιόλα διατήρησαν τα ηνία και πίεσαν για δεύτερο γκολ, αλλά χωρίς αποτέλεσμα.

Ο Μίλερ έστειλε την Μπάγερν στον τελικό

Στο δεύτερο μέρος η εικόνα του αγώνα δεν άλλαξε. Οι γηπεδούχοι κυκλοφόρησαν την μπάλα, έχασαν αρκετές καλές ευκαιρίες και τελικά σημείωσαν δεύτερο γκολ στο 71' με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Μίλερ. Ένα πέναλτι που κέρδισε ο Αρτούρο Βιδάλ σε ανατροπή από τον Γιάνεκ Στέρνμπεργκ. Στα εναπομείναντα λεπτά η Μπάγερν διαχειρίστηκε εξαιρετικά το υπέρ της προβάδισμα και έφθασε στη νίκη-πρόκριση, όπου θα αντιμετωπίσει μία εκ των Χέρτα ή Ντόρτμουντ.

Μπάγερν Μονάχου (4-1-4-1): Νόιερ, Λαμ, Χάβι Μαρτίνεθ, Αλάμπα, Χουάν Μπερνάτ (58' Μπενατιά), Τσάμπι Αλόνσο, Μίλερ, Γκέτσε (60' Γκέτσε), Κομάν (67' Βιδάλ), Ριμπερί, Λεβαντόφσκι.

Βέρντερ Βρέμης (4-2-3-1): Βίντβαλντ, Γκέμπρε Σελασιέ, Βέστεργκααρντ, Τζιλομποτζί, Στέρνμπεργκ, Φριτς (83' Κλάινχαϊσλερ), Γκρίλιτς, Γιαταμπαρέ (74' Εζτινάλι), Μπαρτέις, Γιουνούζοβιτς, Πισάρο (73' Ούτζα).

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΩΝ ΗΜΙΤΕΛΙΚΩΝ

Τρίτη 19 Απριλίου

21:30 Μπάγερν Μονάχου - Βέρντερ Βρέμης 2-0

(30', 71' πεν. Μίλερ)

Τετάρτη 20 Απριλίου

21:30 Χέρτα - Ντόρτμουντ

News 24/7

24MEDIA NETWORK