Σήκωσε την κούπα ο Παπασταθόπουλος

Με τον Σωκράτη Παπασταθόπουλο στο βασικό σχήμα, η Μπορούσια Ντόρτμουντ πήρε το κύπελλο στην Γερμανία κόντρα στην Άιντραχτ Φρανκφούρτης και την έπιασε σε αριθμό κατακτήσεων.

Dortmund's scorer Pierre-Emerick Aubameyang, center, and his teammates celebrate their side's 2nd goal during the German soccer cup final match between Borussia Dortmund and Eintracht Frankfurt in Berlin, Germany, Saturday, May 27, 2017. (AP Photo/Michael Sohn)
dortmund AP

Μόλις στο 8ο λεπτό η Μπορούσια άνοιξε το σκορ με τον γνωστό ύποπτο Ντεμπελέ. Ο Γάλλος άσος κινήθηκε ωραία από τα αριστερά, ξέφυγε από τον αντίπαλο του και με όμορφο σουτ νίκησε τον Χραντέτσκι κάνοντας το 1-0.

Η Άιντραχτ δεν το έβαλε κάτω και έφερε το ματς στα ίσα πριν το τέλος του πρώτου μέρους. Ο Γκατσίνοβιτς βρήκε ωραία τον Ρέμπιτς, ο οποίος με όμορφη κίνηση έκανε το πλασέ και ισοφάρισε σε 1-1.

Στο 67ο λεπτό η Ντόρτμουντ πήρε ξανά το προβάδισμα μετά από πέναλτι του Χραντέτσκι πάνω στον Πούλισιτς. Ο Ομπαμεγιάνγκ ανέλαβε την εκτέλεση και διαμόρφωσε το τελικό 2-1.

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΔΥΟ ΟΜΑΔΩΝ

ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ (Τούχελ): Μπούρκι, Γκίντερ, Παπασταθόπουλος, Μπάρτρα (Ντουρμ 76'), Γκερέιρο, Πίστσεκ, Ντεμπελέ, Καγκάουα, Σμέλτσερ (Κάστρο 46'), Ομπαμεγιάνγκ, Ρόις (Πούλισιτς 46').

ΑΪΝΤΡΑΧΤ ΦΡΑΝΚΦΟΥΡΤΗΣ (Κόβατς): Χραντέτσκι, Αμπραάμ, Χέκτορ, Βαγιέχο, Τσάντλερ (Μέιερ 72'), Μεντόγεβιτς (Ταβατά 56'), Γκατσίνοβιτς, Οσίπκα, Φαμπιάν (Μπλουμ 78'), Ρέμπιτς, Σεφέροβιτς.

AP Photo/Michael Sohn

News 24/7

24MEDIA NETWORK