Ανανεώνει με τρελά λεφτά ο Ριμπερί

Τι κι αν έχει χάσει 85 παιχνίδια τις τελευταίες τρεισήμισι σεζόν; Η Μπάγερν Μονάχου αποφάσισε να ανανεώσει το συμβόλαιο του Φρανκ Ριμπερί, προσφέροντας του περισσότερα χρήματα και από του Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι!

Ανανεώνει με τρελά λεφτά ο Ριμπερί
franck ribery

Τον Ιούνιο του 2007 η Μπάγερν Μονάχου απέκτησε από την Μαρσέιγ τον Φρανκ Ριμπερί προσφέροντας στους Γάλλους 25.000.000€, ποσό ρεκόρ εκείνη την εποχή στην ιστορία του συλλόγου.

Με το "καλημέρα" ο ακραίους επιθετικός έδειξε πόσο ξεχωριστός παίκτης είναι, αλλά ταυτόχρονα και την ευαισθησία του στους τραυματισμούς. Έτσι φτάσαμε στο "σήμερα" με τον Ριμπερί να έχει χάσει 85 αναμετρήσεις τα τελευταία τρεισήμισι χρόνια!

Αυτό όπως φαίνεται δεν... αποθάρρυνε τον Κάρλο Αντσελότι από το να προσφέρει νέο συμβόλαιο στον 33άχρονο πλέον Ριμπερί! Όπως αναφέρει η Equipe, η Γάλλος άσος θα ανανεώσει μέχρι το καλοκαίρι του 2018 με ετήσιες αποδοχές 14.000.000€!

Την ίδια ώρα ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι αμείβεται με 9.000.000€ το χρόνο (συν μπόνους), τα οποία βέβαια θα αυξηθούν μέσα στη σεζόν όταν και θα ανανεωθεί η σύμβαση του. Τώρα γιατί η Μπάγερν κρατά με τόσα χρήματα έναν... λαβωμένο ποδοσφαιριστή; Το όνομα του Ριμπερί παραμένει ισχυρό στο κομμάτι του μάρκετινγκ, αφού πουλάει σαν... τρελός φανέλες και άλλα αντικείμενα.

News 24/7

24MEDIA NETWORK