Η φωτογραφία του Χούμελς που κάνει το γύρο του κόσμου

Έχουμε συνηθίσει τους περισσότερους παίκτες να κυκλοφορούν με υπερπολυτελή αμάξια και να μην έχουν την παραμικρή ιδέα από Μέσα Μαζικής Μεταφοράς. Υπάρχουν όμως και φωτεινές εξαιρέσεις και ο Ματς Χούμελς είναι μία από αυτές (φωτογραφία).

Η φωτογραφία του Χούμελς που κάνει το γύρο του κόσμου

Όλος σχεδόν ο κόσμος φαντάζεται τους παίκτες ως προσωπικότητες που δεν έχουν καμία σχέση με τον πραγματικό κόσμο και που είναι γεννημένοι μέσα στα πλούτη, ωστόσο αν θέλει κάποιος να παρουσιάσει την... άλλη πλευρά του φεγγαριού τότε αρκεί να δει κανείς τον Ματς Χούμελς.

Για την ακρίβεια μία φωτογραφία με τον Γερμανό διεθνή σέντερ μπακ της Μπάγερν Μονάχου που κάνει το γύρο του κόσμου εδώ και λίγες ώρες, και στην οποιά απεικονίζεται μέσα στο μετρό του Μονάχου να βγάζει selfie με μία νεαρή θαυμάστριά του.

Δημοψήφισμα Ιταλία ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ

Τρομάζει τους πάντες η πολιτική ήττα Ρέντσι

Ο Ιταλός καθηγητής Πολιτικής Επιστήμης Franco Panvocelli εξηγεί στο NEWS 247 τι πρέπει να περιμένει η Ευρώπη από την Ιταλία την επομένη του δημοψηφίσματος, γιατί ο Ματέο Ρέντσι ρίσκαρε το πολιτικό του μέλλον και πως μπορεί να επηρεαστεί η Ελλάδα από τη νίκη του "Όχι" (Pics)

Χρέος ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΣ

Ας λέει ότι θέλει ο Ερντογάν. Η Ελλάδα δεν θα αφήσει τίποτα να πέσει κάτω

Μήνυμα προς τον πρόεδρο της Τουρκία, τις αλυτρωτικές πρακτικές της FYROM, αλλά και προς τους Ευρωπαίους αναφορικά με το χρέος της χώρας στέλνει με συνέντευξή του στη δημόσια τηλεόραση ο Προκόπης Παυλόπουλος

 

Πρώτη Σελίδα