Ο παίκτης της Μπάγερν με το "ελληνικό" τατουάζ!

Ο Τζερόμ Μπόατενγκ έχει πάρει φέτος λίγα λεπτά συμμετοχής με τη φανέλα της Μπάγερν ελέω τραυματισμού ωστόσο φροντίζει να τραβάει πάνω του τα βλέμματα με τα εντυπωσιακά τατουάζ του. Το τελευταίο μάλιστα παραπέμπει στην αρχαία Ελλάδα (φωτογραφία).

Ο παίκτης της Μπάγερν με το "ελληνικό" τατουάζ!

Ο Τζερόμ Μπόατενγκ θέλησε μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Instagram να αποκαλύψει στους 3.600.000 followers του το τελευταίο τατουάζ που κοσμεί το σώμα του με ένα έργο τέχνης που είναι άκρως εντυπωσιακό και... ελληνικό.

 

Και αυτό γιατί "χτύπησε" στο πάνω μέρος των μηρών του δύο μεγάλες μάσκες από το αρχαίο ελληνικό θέατρο, όπου υπάρχει η απόλυτη αντίθεση, με τη μία να είναι της τραγωδίας και την άλλη της κωμωδίας.

Ο παγκόσμιος πρωταθλητής με την εθνική Γερμανίας το 2016 ανέβασε απλά τη φωτογραφία και τα σύμβολα με τις δύο μάσκες χωρίς κάποιο έξτρα σχόλιο, με τον κόσμο να μην χάνει ωστόσο την ευκαιρία να σχολιάσει (θετικά) τις δύο επιβλητικές εικόνες.

A photo posted by Jerome Boateng (@jeromeboateng) on

Δημοψήφισμα Ιταλία ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ

Τρομάζει τους πάντες η πολιτική ήττα Ρέντσι

Ο Ιταλός καθηγητής Πολιτικής Επιστήμης Franco Panvocelli εξηγεί στο NEWS 247 τι πρέπει να περιμένει η Ευρώπη από την Ιταλία την επομένη του δημοψηφίσματος, γιατί ο Ματέο Ρέντσι ρίσκαρε το πολιτικό του μέλλον και πως μπορεί να επηρεαστεί η Ελλάδα από τη νίκη του "Όχι" (Pics)

 

Πρώτη Σελίδα