Δεινός σκόρερ ο μπαμπάς Κλίνσμαν, σούπερ κίπερ ο υϊός!

Ο Γιούργκεν Κλίνσμαν ήταν ένας από τους πιο χαρισματικούς φορ που έβγαλε η Γερμανία τη δεκαετία του '80 και του '90. Ο γιος του Τζόναθαν όμως είναι κέρβερος κάτω από την εστία!

Δεινός σκόρερ ο μπαμπάς Κλίνσμαν, σούπερ κίπερ ο υϊός!

Το επώνυμο Κλίνσμαν σίγουρα φέρνει πολύ όμορφες αναμνήσεις στους οπαδούς της Στουτγκάρδης καθώς ο σπουδαίος Γιούργκεν Κλίνσμαν έκανε σπουδαία καριέρα με τη γερμανική ομάδα από το 1984 μέχρι το 1989, πριν πάρει μεταγραφή στην Ίντερ, ωστόσο τρεις δεκαετίες αργότερα το ίδιο επώνυμο έρχεται ξανά στην επικαιρότητα για τους Σουηβούς.

Όχι λόγω του 52χρονου πλέον προπονητή, ο οποιός τα πέντε προηγούμενα χρόνια είχε αναλάβει τις τύχες της εθνικής ομάδας των ΗΠΑ αλλά ελέω των κατορθωμάτων του γιου του!

Αναφερόμαστε στον 19χρονο Τζόναθαν Κλίνσμαν, με τα ρεπορτάζ από την Γερμανία να αναφέρουν πως εδώ και λίγες ημέρες κάνει προπονήσεις με την Στουτγκάρδη για να είναι σε φόρμα ενόψει του Μουντιάλ Κ-20 που θα διεξαχθεί μεταξύ Μαΐου και Ιουνίου 2017 και στο οποίο θα πάρει μέρος με την εθνική ομάδα των ΗΠΑ.

United States head coach Jürgen Klinsmann, right, and Colombia head coach José Pékerman meet prior to the Copa America Centenario third-place soccer match at University of Phoenix Stadium, Saturday, June 25, 2016, in Glendale, Ariz. (AP Photo/Matt York)
United States head coach Jürgen Klinsmann, right, and Colombia head coach José Pékerman meet prior to the Copa America Centenario third-place soccer match at University of Phoenix Stadium, Saturday, June 25, 2016, in Glendale, Ariz. (AP Photo/Matt York) AP

Πριν από λίγο καιρό ο μικρός Κλίνσμαν είχε ψηφιστεί ως ο κορυφαίος γκολκίπερ ηλικίας κάτω των 19 ετών στα πρωταθλήματα Νέων σε Κεντρική και Βόρεια Αμερική, με τον υπερήφανο Γιούργκεν να δηλώνει μέσω συνέντευξής του στην επίσημη ιστοσελίδα της Στουτγκάρδης.

"Ο γιος μου κατέκτησε με την Αμερική την πρώτη ιστορική πρόκριση στο Παγκόσμιο Κύπελλο Κ-20. Το να προπονείσαι υπό τις καλύτερες δυνατές συνθήκες με έναν σοβαρό σύλλογο όπως η Στουτγκάρδη, σίγουρα δεν κάνει κακό.

Για αυτό το λόγο αποφάσισε να έρθει εδώ για να διατηρείται σε φόρμα", τόνισε για τον Τζόναθαν που είναι ελεύθερος και αναζητεί ομάδα για να συνεχίσει την καριέρα του, για να προσθέσει ο άλλοτε "κανονιέρης" των ευρωπαϊκών γηπέδων: "Έχουμε λάβει αρκετές προτάσεις αλλά αντιμετωπίζουμε τα πάντα με τη μέγιστη σοβαρότητα. Θα δούμε τι θα συμβεί στο μέλλον".

Photo Credits: AP Photo/Matt York

News 24/7

24MEDIA NETWORK