Δέχτηκε 43 γκολ και τον έπιασε η αστυνομία

Δεν έφτανε η πίκρα του από τα 43 γκολ που έφαγε σε επίσημο αγώνα της ομάδας του, είδε και την αστυνομία να πηγαίνει στην προπόνηση για να τον οδηγήσει στο τμήμα.

Δέχτηκε 43 γκολ και τον έπιασε η αστυνομία

Ο λόγος για τον τερματοφύλακα της γερμανικής Βόντερορτ, Μάρκο Κβίοτεκ, ο οποίος είδε την μπάλα να καταλήγει 43 φορές στα δίχτυα του, στο παιχνίδι με την PSV Ομπερχάουζεν (43-0 το τελικό σκορ), γεγονός που όπως φαίνεται, προβλημάτισε τις αρχές. 

Αστυνομικοί βρέθηκαν στην προπόνηση της Βόντερορτ την επόμενη ημέρα, αναζήτησαν τον Μάρκο Κβίοτεκ, τον οποίο και οδήγησαν στο τμήμα προκειμένου να τον ανακρίνουν, ενώ λίγες ώρες αργότερα τον άφησαν ελεύθερο.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της Express, δεν έγινε γνωστό αν ο λόγος που οδηγήθηκε στο τμήμα είχε να κάνει με την απόδοσή του στο ματς με την PSV Ομπερχάουζεν ή αφορούσε άλλο λόγο.

Η Βόντερορτ είναι ερασιτεχνικό σωματείο που αποτελείται κυρίως από πρόσφυγες από τη Συρία, το Ιράκ και τη Γουινέα και αγωνίζεται στις χαμηλότερες κατηγορίες της Γερμανίας.

Ρεπορτάζ ΖΜΑΚ

Η ποπ κουλτούρα επιστρέφει στα ελληνικά ρινγκ

Χάρη στο ΖΜΑΚ, το pro-wrestling δεν είναι πια ένα μακρινό όνειρο που οι Έλληνες φίλαθλοι μπορούν να παρακολουθήσουν μόνο από τις οθόνες της τηλεόρασης. Το NEWS247 βρέθηκε στο AthensCon και γνώρισε τους Έλληνες παλαιστές-performers του ZMAK, από τον θρυλικό Γιώργο Τρομάρα μέχρι τους νεότερους στο χώρο του κατς. ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ: Ευγενία Χορού

 

Πρώτη Σελίδα