Η... μαγκιά του Πούλισιτς στον αγώνα με την Λίβερπουλ

Παρότι μόλις 19 ετών, ο Κρίστιαν Πούλισιτς απέδειξε ότι διαθέτει τεράστια ωριμότητα. Δείτε πως αντέδρασε όταν ένας σεκιούριτι άρπαξε ένα παιδί που ήθελε να φωτογραφηθεί μαζί του και θα καταλάβετε τι ακριβώς εννοούμε. Κίνηση για χειροκρότημα! (PHOTOS)

Η... μαγκιά του Πούλισιτς στον αγώνα με την Λίβερπουλ
ΑΡ

Το άστρο του Κρίστιαν Πούλισιτς "έλαμψε" ξανά. Αυτή τη φορά... θύμα του πλούσιου ταλέντου του έπεσε η Λίβερπουλ, η οποία ηττήθηκε απ' την Ντόρτμουντ στο μεταξύ τους φιλικό στις ΗΠΑ με σκορ 3-1.

Ο 19χρονος επιτελικός μέσος τελείωσε τον αγώνα με δύο γκολ έχοντας εξαιρετική παρουσία και επιβεβαίωσε για ακόμη μια φορά πως την "ταμπέλα" του σούπερ ταλέντου που του έχουν αποδώσει κατά καιρούς την δικαιούται απόλυτα.

Αν και νέος, ο Πούλισιτς έχει πολλούς φανς ανά τον κόσμο, πόσο μάλλον στην πατρίδα του όπου και λατρεύεται σαν άλλος... Μέσι. Δεδομένα, μετά το τέλος του ματς "κέρδισε" ακόμη περισσότερους οπαδούς, αφού έδειξε ότι πέραν από πολύ καλός παίκτης έχει και πολύ καλό χαρακτήρα.

Ενώ παραχωρούσε συνέντευξη, ένας μικρός φίλαθλος μπήκε στον αγωνιστικό χώρο προσπαθώντας να τον πλησιάσει και να του ζητήσει αυτόγραφο. Έγινε τσακωτός, όμως, απ' τους ανθρώπους ασφαλείας του γηπέδου, οι οποίοι με έναν ατσούμπαλο κατά τ' άλλα τρόπο προσπάθησαν να τον απομακρύνουν.

Ο Πούλισιτς που κατάλαβε τι συνέβαινε, τους σταμάτησε και πήρε κοντά του τον πιτσιρίκο προκειμένου να του υπογράψει αυτόγραφο και να βγάλουν μαζί μια αναμνηστική selfie. Σίγουρα ο μικρός θα θυμάται για χρόνια την ημέρα που συνάντησε από κοντά το είδωλό του.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ:

News 24/7

24MEDIA NETWORK