Εντυπωσιάζει στην Γερμανία ο νεαρός Καραστέργιος

Είναι γνωστή και –δυστυχώς- παλιά ιστορία η αδυναμία μεγάλων ομάδων στην Ελλάδα να ανιχνεύσουν ταλέντα. Ακόμη και στις εποχές της κρίσης, δεν είναι λίγες οι φορές που οι ελληνικές ομάδες καταφεύγουν σε νεαρούς ξένους και όχι Έλληνες.

Εντυπωσιάζει στην Γερμανία ο νεαρός Καραστέργιος

Κι όλα αυτά την στιγμή που όχι μόνο εντός αλλά κι εκτός Ελλάδας διαπρέπουν νεαρά Ελληνόπουλα τα οποία κάνουν «θραύση» μακριά από την χώρα αλλά ουδείς ασχολείται μαζί τους από την πατρίδα. Ούτε καν η ΕΠΟ η οποία θα είχε κάθε όφελος λόγω των Εθνικών ομάδων.

Ένα από τα παιδιά που κάνουν αίσθηση και μάλιστα στην ποδοσφαιρικά προηγμένη Γερμανία είναι ο 17χρονος Παναγιώτης Καραστέργιος. Αγωνίζεται στους Κίκερς Στουτγάρδης και είναι μόνιμο μέλος της μικτής Βάδης Βιρτεμβέργης. Αγωνίζεται ως κεντρικός αμυντικός και αμυντικός χαφ και από 7 ετών ήταν μέλος των ακαδημιών της Στουτγάρδης.

Στο φετινό πρωτάθλημα Κ17 ο νεαρός έχει καταφέρει να στρέψει πάνω του τα βλέμματα ακόμη και μεγάλων συλλόγων της Μπουντεσλίγκα. Έχει εξαιρετική τεχνική κατάρτιση, ανάλογη αντίληψη της ανάπτυξης του παιχνιδιού, «γερμανική» νοοτροπία και ακρίβεια στις μεταβιβάσεις κάθετα και διαγώνια. Είναι επίσης πολύ καλός στο ψηλό παιχνίδι όντας κοντά στα 190 εκατοστά ύψος. Στον νεαρό έγινε από πέρυσι πρόταση να συμμετάσχει στις προπονήσεις της Κ17 της Εθνικής Γερμανίας. Και στην Ελλάδα, ακόμη ψάχνουν...

News 24/7

24MEDIA NETWORK