Ξεκούρασε Λεβαντόβσκι και την... πάτησε η Μπάγερν!

Ο Γιουπ Χάινκες είχε ξεχάσει τι θα πει ήττα στην Bundesliga με την Μπάγερν εδώ και 4 μήνες, με την Λειψία ωστόσο να γράφει ιστορία επικρατώντας των Βαυαρών για πρώτη φορά στην ιστορία της (VIDEO).

Leipzig's Timo Werner, center, celebrates together with his teammates after scoring a goal during the German first division Bundesliga soccer match between RB Leipzig and Bayern Munich in Leipzig, Germany, Sunday, March 18, 2018. (AP Photo/Jens Meyer)
Leipzig's Timo Werner, center, celebrates together with his teammates after scoring a goal during the German first division Bundesliga soccer match between RB Leipzig and Bayern Munich in Leipzig, Germany, Sunday, March 18, 2018. (AP Photo/Jens Meyer) AP PHOTO/JENS MEYER

Στις 25 Νοεμβρίου του 2017 η Μπάγερν είχε χάσει εκτός έδρας από την Γκλάντμπαχ (1-2) και έκτοτε πάτησε... γκάζι αφού στα επόμενα 13 παιχνίδια της είχε τον τρομερό απολογισμό των 12 νικών και της 1 ισοπαλίας (εντός έδρας 0-0 με την Χέρτα στις 24 Φεβρουαρίου) και ουσιαστικά εξασφάλισε τον τίτλο για μία ακόμα σεζόν.

Με αυτα τα δεδομένα ο Χάινκες θέλησε να δώσει μερικές ανάσες στον Ρόμπερτ Λεβαντόβσκι αφήνοντάς τον στον πάγκο στο εκτός έδρας ματς πρωταθλήματος με την Λειψία και όπως αποδείχτηκε, το γεγονός αυτό κόστισε στην πρωτοπόρο της Bundesliga.

Nαι μεν άνοιξε το σκορ με τον Βάγκνερ στο 12', όμως οι γηπεδούχοι έφεραν τούμπα το ματς με τους Κεϊτά και Βέρνερ (37' και 56' αντίστοιχα) και όταν ο Πολωνός διεθνής στράικερ μπήκε αλλαγή στο 72' ήταν πλέον αργά για να αποτρέψει την τρίτη φετινή ήττα της ομάδας του στο πρωτάθλημα.

Φυσικά, το όνομα της Μπάγερν δίνει ακόμα περισσότερη αξία στο επίτευγμα της Λειψίας, με την ομάδα της Ανατολικής Γερμανίας να πανηγυρίζει την πρώτη νίκη στην ιστορία της κόντρα στους Βαυαρούς.

ΛΕΙΨΙΑ - ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΟΝΑΧΟΥ 2-1

News 24/7

24MEDIA NETWORK