Νύχτα τρόμου για τη Γερμανία: Οι εφιαλτικές ώρες στα αποδυτήρια του "Σταντ ντε Φρανς"

Στα αποδυτήρια του "Σταντ ντε Φραντς" διανυκτέρευσε την Παρασκευή (13/11) η αποστολή της εθνικής Γερμανίας. Τρομοκρατημένοι και άυπνοι οι παίκτες του Γιοακίμ Λεβ. Διαβάστε τις σοκαριστικές λεπτομέρειες.

Νύχτα τρόμου για τη Γερμανία: Οι εφιαλτικές ώρες στα αποδυτήρια του "Σταντ ντε Φρανς"

Για λόγους ασφαλείας η αποστολή της εθνικής Γερμανίας προτίμησε να παραμείνει κλεισμένη στα αποδυτήρια του "Σταντ ντε Φρανς" το βράδυ της Παρασκευής (13/11) μετά τις τρομοκρατικές επιθέσεις που έλαβαν χώρα στον περιβάλλοντα χώρο του γηπέδου.

Τα "πάντσερ" υπό το φόβο νέας επίθεσης, έμειναν κλειδωμένα στα αποδυτήρια όλο το βράδυ όμως κανένας τους δεν μπόρεσε να κοιμηθεί από το άγχος και την αγωνία. Συνολικά 60 άτομα παρέμειναν επί ώρες κλειδωμένοι σε ένα δωμάτιο και ενημερώνονταν συνεχώς από τα social media για τα όσα συνέβαιναν.

Όπως αποκαλύπτει η γερμανική " Bild" οι παίκτες του Γιοακίμ Λεβ ήταν τρομοκρατημένοι, ενώ τους προσφέρθηκαν χοτ-ντογκς και σάντουιτς. Ο Όλιβερ Μπίρχοφ, τιμ μάνατζερ της Γερμανίας δήλωσε το βράδυ της Παρασκευής (13/11) στα ΜΜΕ: "Απόφασή μας είναι να παραμείνουμε εδώ. Θα είμαστε πιο ασφαλείς από το να επιχειρήσουμε αυτή τη στιγμή να διασχίσουμε δρόμους του Παρισιού".

Νύχτα τρόμου για τη Γερμανία: Οι εφιαλτικές ώρες στα αποδυτήρια του "Σταντ ντε Φρανς"

Το επόμενο πρωί η γερμανική αποστολή πήρε το δρόμο της επιστροφής, όμως αρκετοί παίκτες ανάμεσά τους και ο Μπάστιαν Σβαϊνστάιγκερ, αρνήθηκαν να αγωνιστούν στο φιλικό με την Ολλανδία, επιθυμώντας να επιστρέψουν σπίτια τους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Πανικός και στο "Σταντ ντε Φρανς": Έκρηξη έξω από το γήπεδο

Αποχωρούσαν από το "Σταντ Ντε Φρανς", ψάλλοντας τον εθνικό ύμνο

News 24/7

24MEDIA NETWORK