Πρόβα... τίτλων για την Μπάγερν. Κατέκτησε το Σούπερ Καπ απέναντι στη Σάλκε

Με την αρχή να αποτελεί το ήμισυ του παντός, η Μπάγερν Μονάχου έκανε ιδανικό ποδαρικό στη νέα σεζόν.

Πρόβα... τίτλων για την Μπάγερν. Κατέκτησε το Σούπερ Καπ απέναντι στη Σάλκε

Στο πρώτο επίσημο παιχνίδι τους, οι νταμπλούχοι διεκδικήσαν και κατέκτησαν το σούπερ καπ, επικρατώντας 2-0 της Σάλκε στην ουδέτερη έδρα της Άουγκσμπουργκ.

Οι Λουίς φαν Χάαλ και Φέλιξ Μάγκατ χρησιμοποίησαν ως επί το πλείστον βασικούς ποδοσφαιριστές, αλλά ρυθμό η αναμέτρηση άργησε να αποκτήσει. Όταν στο δεύτερο ημίχρονο οι δυο ομάδες βελτίωσαν την απόδοσή τους, μαζί απέκτησε ενδιαφέρον και ο -ανιαρός μέχρι τότε- αγώνας.

Αρχικά απείλησε ο Κλόζε (σουτ στο δοκάρι) και εν συνέχεια ο Ραούλ (κεφαλιά-ψαράκι), όμως ο Τόμας Μίλερ ήταν εκείνος που στο 75' άνοιξε το σκορ για την Μπάγερν. Με το υπέρ τους προβάδισμα και τη Σάλκε να ψάχνει την ισοφάριση, οι Βαυαροί έφτασαν και σε δεύτερο γκολ με τον Μίροσλαβ Κλόζε να χρίζεται σκόρερ στο 81' και να τους χαρίζει την κούπα.

Μπάγερν: Κραφτ, Λαμ, Ντεμικέλις (71' Σόσα), Μπαντστούμπερ, Κοντέντο, Μίλερ, Άλτιντοπ (70' Τίμοστσουκ), Σβαϊνστάιγκερ (59' Οτλ), Πράνιτς, Κλόζε, Όλιτς

Σάλκε: Νόιερ, Ουτσίντα, Χοβέντες, Μέτσελντερ, Μάτιπ, Κλούγκε (45' Εσκουδέρο), Φαρφάν, Σμιτζ (45' Μόριτζ), Ράκιτιτς, Έντου, Ραούλ

* Ο Κυριάκος Παπαδόπουλος ήταν στην αποστολή της Σάλκε, αλλά δεν χρησιμοποιήθηκε από τον Φέλιξ Μάγκατ, παρακολουθώντας το παιχνίδι από τον πάγκο. Εκτός ο Βασίλης Πλιάτσικας.

News 24/7

24MEDIA NETWORK