Στην Τσέλσι δεν... χωρούσε, στην Ντόρτμουντ κάνει όργια!

Ο Μισί Μπατσουαγί "βομβαρδίζει" ασταμάτητα τις αντίπαλες εστίες από τότε που πάτησε για πρώτη φορά το πόδι του στην Bundesliga, με τον τελευταίο του θύμα να είναι το Αννόβερο (VIDEO).

Dortmund's Michy Batshuayi, center, is celebrated after scoring the final goal in the additional time during the German Bundesliga soccer match between Borussia Dortmund and Eintracht Frankfurt in Dortmund, Germany, Sunday, March 11, 2018. Dortmund defeated Frankfurt in a dramatic 3-2. (AP Photo/Martin Meissner)
Dortmund's Michy Batshuayi, center, is celebrated after scoring the final goal in the additional time during the German Bundesliga soccer match between Borussia Dortmund and Eintracht Frankfurt in Dortmund, Germany, Sunday, March 11, 2018. Dortmund defeated Frankfurt in a dramatic 3-2. (AP Photo/Martin Meissner) AP PHOTO/MARTIN MEISSNER

Στην Τσέλσι δεν κατάφερε ποτέ να καθιερωθεί στον 1,5 χρόνο που βρέθηκε στο "Στάμφορντ Μπριτζ" και το αποτέλεσμα ήταν να αποχωρήσει τον περασμένο Ιανουάριο όταν οι "μπλε" μπόρεσαν να ενισχύσουν τη γραμμή κρούσης τους με τον Ολιβιέ Ζιρού από την Άρσεναλ.

Μην νομίζετε όμως πως ο Μισί Μπατσουαγί πτοήθηκε και το απέδειξε σε χρόνο dt αφού με τη φανέλα της Ντόρτμουντ είναι εντυπωσιακός και έχει κάνει άπαντες να έχουν ξεχάσει τον "μπόμπερ" της ομάδας τα προηγούμενα χρόνια, Πιερ-Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ.

Η τελευταία ομάδα που βρέθηκε στο δρόμο του και το... μετάνιωσε ήταν το Αννόβερο, με τον "Μπάτσμαν" να σκοράρει στο 24ο λεπτό για την Ντόρτμουντ γράφοντας το τελικο 1-0, έχοντας πλέον οκτώ σε έντεκα αγώνες (έξι στο πρωτάθλημα) με τους "κιτρινόμαυρους".

Μάλιστα, με το τριποντο αυτό η Ντόρτμουντ πλησίασε στον έναν βαθμό την έτερη ομάδα της κοιλάδας του Ρουρ, Σάλκε, με τους "βασιλικούς μπλε" να έχουν αυτή τη στιγμή 49 πόντους, 17 λιγότερους από την πρωτοπόρο Μπάγερν.

ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ - ΑΝΝΟΒΕΡΟ 1-0

News 24/7

24MEDIA NETWORK