Τετέλεσται για Μαυρία, Διαμαντάκο

Η Καρλσρούη γνώρισε μία ακόμα εντός έδρας ήττα και πλέον χρειάζεται κάτι παραπάνω από ένα θαύμα για να παραμείνει στην κατηγορία. Τι γίνεται με Μαυρία και Διαμαντάκο (VIDEO).

Greece's Dimitrios Diamantakos, center left, and Australia's Mark Milligan, center right, compete for the ball during their soccer friendly in Sydney, Saturday, June 4, 2016. (AP Photo/Rick Rycroft)
diamantakos AP

Τετέλεσται θα μπορούσαμε να πούμε για την Καρλσρούη, που κλώτσησε μία ακόμα ευκαιρία να πάρει τους τρεις βαθμούς και μαζί να αυξήσει τις πιθανότητες της για παραμονή στην δεύτερη κατηγορία της Γερμανίας.

Η Χάιντενχαϊμ έφυγε με το διπλό (1-0) και πλέον η απόσταση από την σωτηρία είναι στους 10 βαθμούς με πέντε αγωνιστικές να απομένουν.

Χάρης Μαυρίας και Δημήτρης Διαμαντάκος έχουν συμβόλαια μέχρι το 2019 με την Καρλσρούη, οπότε θεωρητικά είναι "δεμένοι", όμως σίγουρα θα γίνει προσπάθεια, ειδικότερα για τον δεύτερο, να βρει ομάδα.

Το όνομα του Μαυρία όπως και αυτό του Σάββα Γκέντσογλου αναμένεται να παίξει αρκετά για τον Παναθηναϊκό αυτό το καλοκαίρι, οπότε καλό είναι να τα... κρατήσουμε.

Photo credit: AP Photo/Rick Rycroft

News 24/7

24MEDIA NETWORK