Οι σκέψεις του Μίχαελ Σκίμπε ενόψει του κρίσιμου αγώνα στις Βρυξέλλες δεν αλλάζουν ακόμη κι αν το Βέλγιο παραταχθεί με βασικές απουσίες.

Για "λεκτικό προπηλακισμό και προσπάθεια να επιτεθούν στον Κώστα Καραπαπά τα άτομα περιφρούρησης" κάνει λόγο η έκθεση του παρατηρητή την οποία αποκαλύπτει το Contra.gr. Τι απάντησαν οι "πράσινοι" και τι έγινε μ' ένα...πλαστικό κοτόπουλο. Ρεπορτάζ: Αλέξης Πλατής

Ο Βλάνταν Ίβιτς τοποθετήθηκε εκ νέου στο θέμα του προκλητικού πανηγυρισμού του Πέλκα κόντρα στον Πανιώνιο, αλλάζοντας άποψη. Τι είχε πει μετά το παιχνίδι και τι δήλωσε τώρα.

Νίκος Καρέλης για όλα. Ο Κρητικός στράικερ της Γκενκ μιλά για πρώτη φορά μετά τον τραυματισμό του και τα λέει όλα στο Contra.gr. Η πολύ δύσκολη στιγμή μετά το χειρουργείο, τα όνειρά του για το μέλλον, η Εθνική ομάδα, ο Παναθηναϊκός και η πιθανότητα να παίξει στην Κίνα.

Το Contra.gr έδωσε το λόγο στους αναγνώστες του και εκείνοι απάντησαν στο ερώτημα αν συμφωνούν με την πρόσληψη του Τάκη Λεμονή. Το αποτέλεσμα είναι εντυπωσιακό.

Διαβάστε τι είπε ο Τάκης Λεμονής στους παίκτες του Ολυμπιακού για τα παιχνίδια που απομένουν και τι απαίτησε από όλους. "Ο καλύτερος προπονητής που έχει περάσει από την ομάδα", είπε από την πλευρά του ο Σάββας Θεοδωρίδης.

Το ερώτημα που βασανίζει χιλιάδες φίλους της ΑΕΚ αναμένεται να έχει απάντηση προσεχώς. Η κυβέρνηση παρουσιάζεται έτοιμη να δοθεί λύση, ακόμη και χωρίς να χρειαστεί να ενεργήσει με νομοθετική ρύθμιση ή άλλο τρόπο.

Μια πολύ γερή προπόνηση για τις ρεζέρβες και τους λιγοστούς -μη διεθνείς- "βασικούς" που έμειναν στη… βάση τους αποδείχθηκε για τον Παναθηναϊκό το φιλικό τεστ με την Παναχαϊκή στην Πάτρα που τον βρήκε νικητή με 3-1. Ο Κώστας Γουλής γράφει για τα "πράσινα" κέρδη.

Ο Τάκης Λεμονής δεν είναι ο πρώτος προπονητής που κάθεται για τρίτη φορά στον πάγκο του Ολυμπιακού. Έχουν προηγηθεί άλλοι δύο στην ιστορία του συλλόγου κι ένας ακόμη που ανέλαβε τέσσερις φορές! Τους δύο όσοι δεν έχουν ασθενή μνήμη μπορούν να θυμηθούν! Τον τρίτο αποκλείεται... Το Contra.gr μπαίνει στο κλειστό κλαμπ και αποκαλύπτει άγνωστες ιστορίες...