Το... όνειρο της Λέστερ και η μπηχτή του Σπανού για τον κόσμο της ομάδας!

Ο Νταμίρ Κάναντι μένει Περιστέρι και συνεχίζει να ονειρεύεται τη δική του... Λέστερ με σήμα το αστέρι. Στο πλαίσιο της συνέντευξης Τύπου για την επισημοποίηση του deal του Ατρομήτου με τον Αυστριακό βγήκαν "ζουμερά" θέματα με τον Γιώργο Σπανό να μην αφήνει τίποτα να πέσει κάτω!

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΤΟΥ ΑΤΡΟΜΗΤΟΥ ΝΤΑΜΙΡ ΚΑΝΑΝΤΙ (ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / Eurokinissi Sports)
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΤΟΥ ΑΤΡΟΜΗΤΟΥ ΝΤΑΜΙΡ ΚΑΝΑΝΤΙ (ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI

" Με σταματάνε στο δρόμο και μου λένε ότι εσείς είστε οι πρωταθλητές" , είπε ο πρόεδρος του Ατρόμητου, Γιώργος Σπανός στη συνέντευξη Τύπου για την ανανέωση του συμβολαίου του Νταμίρ Κάναντι. Δεν έμεινε μόνο εκεί και συνέχισε: " Στην Ελλάδα δεν υπάρχει αξιοκρατία" .

Δεν στάθηκε όμως, μόνο, στα του ποδοσφαίρου γενικά, αλλά και στα της ομάδας του ρίχνοντας... μπηχτές για τους φιλάθλους της ομάδας του με γνώμονα του Παναχαϊκή - Άρης: "Δεν είναι δυνατόν να μην γεμίζει το γήπεδο, δεν μπορώ να χαϊδεύω άλλο... αυτιά.

Δε γίνεται να βλέπουμε 8.000 κόσμο στην Πάτρα σε ματς Β' Εθνικής, και εμείς να μην μπορούμε να καλύψουμε τα έξοδα των μη εμπορικών αγώνων στο γήπεδο μας. θα μετρούσαν και εμάς αν είχαμε 8000 κόσμο", ενώ αναφορικά με το οικονομικό στάτους του Ατρομήτου τόνισε: "Τους δανεικούς μόνο εμείς μπορούσαμε να τους πληρώσουμε, αλλά δεν τη δυνατότητα να πάρουμε τα δικαιώματα τους. Η ψαλίδα είναι μεγάλη".

Σε ερώτηση που του έγινε αναφορικά με τον Κάναντι και τα όσα πρωτόγνωρα έχει ζήσει μέχρι στιγμής ο Αυστριακός στο ελληνικό πρωτάθλημα είπε: "Είναι πολύ ευγενικός ο Κάναντι, αλλά σαφώς προβληματίστηκε από την κατάσταση και τα περί grexit. Κάναμε μια ειλικρινή κουβέντα μαζί του και του εξηγήσαμε τι συμβαίνει. Ο άνθρωπος δεν έχει συνηθίσει σε τέτοιες παθογένειες".

Στη συνέχεια ο Νταμίρ Κάναντι που ανανέωσε το συμβόλαιό του για έναν ακόμη χρόνο με τους Περιστεριώτες: "Κανείς δεν πίστευε ότι θα τα καταφέρουμε" ήταν τα πρώτα λόγια του: "Θα ήταν θαύμα αν κάναμε ό,τι και η Λέστερ, κανείς δεν μας απαγορεύει όμως να ονειρευόμαστε. Είχαμε την ευκαιρία μας εφέτος ακόμη και για πρωτάθλημα. Ήμασταν, μάλιστα, πρώτοι για κάποιο διάστημα", και αποκάλυψε το... κυνηγητό που "εξαπέλυσαν" το καλοκαίρι για χάρη του οι άνθρωποι του Ατρομήτου, για να τον πείσουν να υπογράψει: " Όλοι εδώ τα έδωσαν όλα για να έρθω το καλοκαίρι στην ομάδα δεν με άφησαν κυριολεκτικά σε ησυχία."

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗΣ:

News 24/7

24MEDIA NETWORK