Ο Χόρχε Λορένθο δείχνει τον τρόπο στον Πρίγιοβιτς

Ο φορ του ΠΑΟΚ αναμένεται να απουσιάσει από τα παιχνίδια του πρωταθλήματος και του κυπέλλου, μετά τον τραυματισμό που υπέστη στην αριστερή κλείδα. Το μέσο διάστημα απουσίας είναι 4 έως 6 εβδομάδες, με τον αναβάτη του Moto GP, να έχει δείξει το... δρόμο για ταχύτερη αποκατάσταση.

Ο Χόρχε Λορένθο δείχνει τον τρόπο στον Πρίγιοβιτς

Ο Χόρχε Λορένθο είναι ένας από τους πλέον αναγνωρίσιμους αθλητές του Moto GP, κατέχοντας τον τίτλο του πρωταθλητή τρεις φορές μέχρι τώρα στην καριέρα του (2010, 2012, 2015). Και έχοντας πλέον και ένα κοινό στοιχείο με τον φορ του ΠΑΟΚ, Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς. Ποιο είναι αυτό; Μα φυσικά ο ίδιος τραυματισμός τους στην κλείδα που τους οδήγησε στο... κρεβάτι του πόνου.

Ο δε Πρίγιοβιτς, είναι η δεύτερη φορά που παθαίνει αυτού του είδους τον τραυματισμό, με την ιατρική γνωμάτευση να κάνει λόγο για απουσία μέχρι 6 εβδομάδες. Ο ίδιος βέβαια διέψευσε τον χρόνο αυτόν, λέγοντας μέσω του ατζέντη του πως σε 4 εβδομάδες θα είναι πίσω. Ο Ισπανός αναβάτης μηχανής όμως έχει άλλη άποψη για τον χρόνο αποκατάστασης.

Τον Ιούνιο του 2013, ο 26χρονος τότε Χόρχε, είχε σοβαρό ατύχημα όταν έχασε τον έλεγχο της μηχανής του, εξαιτίας του βρεγμένου οδοστρώματος, κατά τη διάρκεια των δευτέρων ελεύθερων δοκιμών στη πίστα του Άσεν στην Ολλανδία. Μετέβη αμέσως στην Ισπανία, όπου χειρουργήθηκε στην κλείδα και κατευθείαν μετά γύρισε στην Ολλανδία!

Ο Χόρχε Λορένθο δείχνει τον τρόπο στον Πρίγιοβιτς

Μάλιστα, μόλις 30 ώρες μετά τη χειρουργική επέμβαση που υποβλήθηκε, ο... τρελός αναβάτης αγωνίστηκε κανονικά στον αγώνα, έχοντας μία πλάκα από τιτάνιο και 8 βίδες ως "κληρονομιά" από την εγχείρηση!

Ο Πρίγιοβιτς μπορεί να διαψεύσει τα ιατρικά δεδομένα και να επιστρέψει δύο εβδομάδες νωρίτερα απ' ότι ακούγεται, αλλά υπάρχει ένας εκεί έξω που μόλις μιάμιση μέρα μετά, έκανε το αδύνατο και αγωνίστηκε χειρουργημένος σε έναν εξαιρετικά απαιτητικό αγώνα!

Τώρα αν περιμένετε να δούμε τον 26χρονο Ελβετό στην 11άδα του κυριακάτικου παιχνιδιού με τον Πανιώνιο, μάταια περιμένετε. Άλλωστε δεν προκύπτει από πουθενά ότι ο Πρίγιοβιτς έκανε αντίστοιχο χειρουργείο με τον Ισπανό αναβάτη.

News 24/7

24MEDIA NETWORK