Ασταμάτητος ο Απόλλων, νέα ήττα για Εργοτέλη

Τις πέντε συνεχόμενες νίκες έφτασε ο Απόλλων Σμύρνης, φεύγοντας με το διπλό από την έδρα του Αγροτικού Αστέρα με 1-0. Δεν μπορεί να σηκώσει κεφάλι ο Εργοτέλης, ο οποίος γνώρισε την ήττα με 1-0 από την Καλλιθέα.

Ασταμάτητος ο Απόλλων, νέα ήττα για Εργοτέλη
INTIME SPORTS

Αγροτικός Αστέρας - Απόλλων Σμύρνης 0-1

Την πέμπτη σερί νίκη του στη Football League πανηγύρισε ο Απόλλων, επικρατώντας του Αγροτικού Αστέρα εκτός έδρας με 1-0. Οι φιλοξενούμενοι είχαν από νωρίς τον έλεγχο του αγώνα και ευτύχησαν να ανοίξουν το σκορ στο 31ο λεπτό με σουτ του Βάντερσον.

Στο 40' ο Αγροτικός έμεινε με 10 παίκτες εξαιτίας της αποβολής του Οικονόμου με απευθείας κόκκινη κάρτα, μετά από επεισόδιο που είχε με τον Κύργια. Στο δεύτερο ημίχρονο ο ρυθμός έπεσε. Οι γηπεδούχοι δεν μπορούσαν να απειλήσουν και ο Απόλλων κράτησε σχετικά εύκολα το υπέρ του σκορ.

Καλλιθέα - Εργοτέλης 1-0

Ο Εργοτέλης συνεχίζει τις χαμηλές πτήσεις. Στην έδρα της Καλλιθέας οι Κρητικοί γνώρισαν νέα ήττα με 1-0, την τρίτη συνεχόμενη στη Football League και πλέον βρίσκονται στις θέσεις του υποβιβασμού.

Το ματς εξελίχθηκε άσχημα για τους "κίτρινους" από νωρίς, μιας και στο 29' έμειναν με 10 παίκτες εξαιτίας της αποβολής με δεύτερη κίτρινη κάρτα του Καμαρά. Στο 58ο λεπτό η Καλλιθέα άνοιξε το σκορ με με προβολή του Φράγκου. Λίγο πριν το φινάλε ο Μασένα της Καλλιθέας αποβλήθηκε κι αυτός με δεύτερη κίτρινη και επανήλθε η αριθμητική ισορροπία χωρίς βέβαια να αλλάξει κάτι.

Χανιά - Πανσερραϊκός 1-1

Γκολ με το... καλησπέρα πέτυχαν τα Χανιά κόντρα στον Πανσερραϊκό. Μόλις στο 12ο λεπτό ο Μασάδο με απευθείας εκτέλεση φάουλ άνοιξε το σκορ. Λίγο πριν το φινάλε του ημιχρόνου οι γηπεδούχοι φώναξαν για πέναλτι, χωρίς να επηρεάζουν τον διαιτητή που έδωσε εντολή να συνεχιστεί το παιχνίδι.

Με την έναρξη του δευτέρου μέρους ο Πανσερραϊκός έφτασε στην ισοφάριση με τον Ρούτση να σκοράρει με κεφαλιά. Ο Ολίσε του Πανσερραϊκού αποβλήθηκε στο 68ο λεπτό με δεύτερη κίτρινη κάρτα και κάπου εκεί "χάλασε" το παιχνίδι. Ο ρυθμός έπεσε και οι δύο ομάδες πρόσεξαν περισσότερο την άμυνά τους με αποτέλεσμα το 1-1 να μείνει μέχρι τέλους.

Τα αποτελέσματα της 11ης αγωνιστικής:

Κυριακή 6 Δεκεμβρίου

Πανελευσινιακός - Ζάκυνθος 1-0

(56' Πλαβούκος)

Λαμία - Αναγέννηση Καρδίτσας 2-1

(18' Καραλής, 91' Σερζίνιο (πεν) - 10' Γκόλιας)

Κισσαμικός - Ολυμπιακός Βόλου 0-1

(13' Γουόρντεν)

Αχαρναϊκός - Τρίκαλα 1-2

(21' Ματσούκας - 68' Κουσκουνάς, 89' Γκμπαλέ)

ΑΕΛ - Κέρκυρας 0-1

(35' Ζορμπάς)

Δευτέρα 7 Δεκεμβρίου

Αγροτικός Αστέρας - Απόλλων Σμύρνης 0-1

(31' Βάντερσον)

Καλλλιθέα - Εργοτέλης 1-0

(58' Φράγκος)

Χανιά - Πανσερραϊκός 1-1

(12' Μασάδο - 47' Ρούτσης)

18.00 Παναχαϊκή - Παναιγιάλειος

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

H βαθμολογία, τα στατιστικά και οι σκόρερ της Football League

Η Κέρκυρα "έσπασε" το αήττητο της ΑΕΛ

News 24/7

24MEDIA NETWORK